שלום, האם 60% משרה בפרויקט אחרי! יכולה להיחשב כהתמחות להוראה. הגשתי לבגרות 3 יח' בשנה שעברה, כיתה של 15 תלמידים ב 12 ש"ש במשך שנה.
מ
מכללת אורנים
התמחות בהוראה
מורה לעתיד שלום ותודה על פנייתך. השתתפות בפרויקט אחרי יכולה להקנות לך ניסיון חינוכי ולא ניסיון הוראתי. ניסיון הוראתי נרכש בבתי הספר בלבד. השאלה היא היכן אתה רוצה להציג את שנות הניסיון? יתכן ויש מקומות שיכירו בכך, אני ממליצה לך לפנות למקומות הספציפיים על מנת לשאול. בהצלחה! אשמח לעמוד לשרותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.
מ
מורה לעתיד
אני מתחיל ללמד בבית ספר של משרד החינוך
כמורה מחליף בפברואר. עשייתי הסבת אקדמאים שנה שעברה ותוך כדי לימדתי לבגרות נוער במסגרת פרויקט אחרי!. העניין שלצורך השלמת שנת ההתמחות יש ללמד לפחות חצי שנה במוסד מוכר. האם יש דרך ל"הכשיר" את שנת ההוראה שלי באחרי!. חבל שבגלל חודש אצטרך לעשות שוב שנת התמחות.
הכוונה שלי האם יש דרך "להכשיר" את שנת ההוראה באחרי! (זו הייתה משרת הוראה לכל דבר ועניין) כשנת התמחות כך שלא אצטרך לעשות שנה הבאה התמחות. בעיקרון אני נכנס השנה לשליש משרה בפברואר אך לצורך השלמת ההתמחות אני זקוק לחצי שנה של הוראה. אולי יש כתובת במשרד החינוך לכך?
מ
מכללת אורנים
התמחות בהוראה
מורה לעתיד שלום ותודה על פנייתך בשנית. אני ממליצה לך לפנות בשאלה זו למשרד החינוך, אתה יכול למצוא מספרי טלפון להתקשרות לפי מחוזות באתר שלהם. שיהיה בהצלחה! לשאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים