שלום, רציתי לדעת מהו השכר של מורה למתמטיקה ומורה לאנגלית בארה״ב ובקנדה בערך? מורה לבית ספר יסודי. האם מזהו מקצוע מבוקש שם? היכן מורים למתמטיקה ואנגלית ליסודי מרוויחים הכי טוב בחו״ל? והאם המשרה שם היא מלאה?
עכשיו לגבי מה שקורה בארץ- האם המשרה בארץ של מורה למתמטיקה ואנגלית היא משרה מלאה? עד כמה יש הבדל בשכר של עובד סוציאלי ובשכר של מורה? בשכר ההתחלתי ובשכר בהמשך? אבקש להתייחס הן למורה והן לעובד סוציאלי עם תואר ראשון והן עם תואר שני- להבדלים בשכר לאורך זמן
תודה.
ש
שני יונגר
עבודה בחו"ל כמורה או עובדת סוציאלית
שלום נטע,
למורים בקנה השכר ההתחלתי עומד על 40 אלף דולר קנדי בשנה ויכול להגיע עם הניסיון והוותק לשכר של עד 100 אלף דולר קנדי בשנה.
עליך כמובן ללמוד לתעודת הוראה בקנדה לשם תעסוקה שם.
השכר של עובדים סוציאליים מתחילים הוא נמוך יותר, אבל אפשר להתקדם ולצבור וותק.
בברכה, שני
נ
נטע
הסבה לחינוך - יסודי
שלום, האם בשביל לעבוד כמורה בחו"ל (אמריקה קנדה גרמניה) אני צריכה ללמוד שם? מה צריך בשביל זה והאם תעודות מהארץ מוכרות שם ומספיק ידע באנגלית? תוכלי לשלוח לי את הטבלה של פירוט השכר והתקדמות בשכר לחינוך יסודי? מה ההבדל בין עוז לתמורה ואופק חדש מבחינת שכר? מהם כל המרכיבים שאנחנו מקבלים בהם ציון במהלך לימודי ההסבה (פרקטיקה, לימודים עיוניים מה עוד..אם אפשר לפרט ולהסביר..)? האם אם תהיה לי תעודת הוראה במתמטיקה אני אוכל לחנוך גם ילדים באופן פרטי בביתי? התעודה הזו תתאים רק לילדים בשכבת גיל יסודי? כדי להרצות באוניברסיטה עליי להיות בעלת תואר שלישי ומעלה ואין אפשרות עם תעודת הוראה? אילו עוד אופציות פתוחות בפניי מלבד בית הספר לצרכי שכר עם תעודת הוראה במתמטיקה? מהו ציון עובר בפרקטיקה שאנחנו עוברים בבית הספר ואיך היא מתבצעת? כל הזמן אנחנו מגיעים מלווים בבן אדם מנוסה לבית הספר? והפרקטיקה היא במקביל ללימודים העיוניים? תודה.
נ
נטע
תואר בחינוך בארץ תופס בחו"ל?
שלום, האם בחו"ל (ארה"ב גרמניה וקנדה) מקבלים תעודת תואר ראשון בחינוך במתמטיקה ליסודי מישראל? תעודה ממכללת אחוה? ומה אני צריכה לעשות כדי לעבוד בחו"ל כמורה ? מה נדרש כדי לעבוד שם?