אני בת 28 ועשיתי תואר ראשון בחינוך מיוחד . אני שוקלת את התואר השני שלי לעשות בלימודי התפתחות הילד (באוניברסיטת חיפה או בר אילן).
ראשית רציתי לדעת היכן אוכל להיות מועסקת כשאסיים את התואר? מה פחות או יותר היקף המשרה? אני שואלת על מנת לדעת האם זה הדבר הנכון או שהתואר הזה מספק העסקה מינימלית עם התבזרות במקומות מרובים.
אני מאוד מתעניינת בתחום וגם הייתי רוצה לעבוד בטיפת חלב, אך אני לוקחת בחשבון שזו גם אמורה להיות הפרנסה שלי ואני בגיל שאני רוצה למצוא משרה קבועה שמאפשרת חיי משפחה תקינים.
אם יש תארים דומים אשמח לדעת עליהם?
תודה מראש :)
ש
שני יונגר
לימודי התפתחות הילד
שלום יעלי,
ראשית תוכלי לעבוד גם במסגרת משרד החינוך כמטפלת וכמובן כעצמאית או בחברות או העוסקות בתחום. עד כמה תוכלי להפוך את העיסוק בתחום למפרנס וקבוע, זה מאוד תלוי בך, אך זה מאוד פופולארי כיום והמודעות של ההורים לצורך בליווי התפתחותי לילדיהם הולך וגובר ולכן עדיין יש מקום לכולם.
לגבי תארים אחרים, דומים אני לא מכירה אך יש קורסים שאינם לתואר בהתפתחות הילד אם זה יכול לעניין אותך פני לשירות של האתר שיפנו אותך לבתי ספר רלוונטים.
בברכה, שני
י
יעלי
תואר שני בלימודי התפתחות הילד
ראשית תודה על המענה.
שמתי לב שלא התייחסת לכמה שאלות אולי לא ניסחתי אותן באופן ברור.
1. רציתי לדעת אם אחרי תואר שני בלימודי התפתחות הילד אוכל להיות מועסקת בטיפת חלב? אני אינני רוצה לעבוד במערכת החינוך.
2. לגבי מה ששאלתי על עבודה קבועה, התכוונתי האם המשרה היא מלאה במקום או אחד או שאיאלץ לדלג ממקום למקום על מנת להגיע לשכר ראוי?
3. האם התואר מכסה את מה שאני יכולה לעשות בלימודי תעודה של ליווי התפתחותי?
4. לאור התייחסותך האם אפשר לקבל דוגמאות או הסבר יותר ספציפי על חברות שמתעסקות בתחום?