האם קיים תואר ראשון בחינוך עם התמחות במחשבים? אם כן אשמח למידע: 1.איפה אפשר ללמוד תואר כזה? 2.מה התוכנית לימודים? 3.האם ניתן לעבוד כמתכנת עם תואר כזה? 4.שכר וביקוש למקצוע ובכלל אם מישהו יוכל להפנות אותי למידע כתוב לגביי זה אני מאוד אשמח.
תודה רבה
ר
רלי
BED עם התמחות במדעי המחשב
היי, יש תואר בהוראת מדעי המחשב עם תעודת הוראה לבית הספר העל יסודי. אני באופן אישי מכירה את המסלול בבית ברל (שהיא מכללה מומלצת ונחשבת) ומלמדים שם בין השאר תכנות ב JAVA ונושאים מתקדמים כמו בינה מלאכותית. ייתכן שזה קיים גם במקומות נוספים. יש ביקוש במערכת החינוך למורים בתחום המדעים ויש לא מעט תלמידים המתמחים בימינו בתחומי המחשבים. במערכת החינוך סביר שתשלב טוב מאוד. לגבי מידע נוסף – ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא להתקשר למכללה הרלוונטית מבחינתך (תוודא שברמה גבוה. זה הרי נושא איכותי) ולקבוע פגישה עם ראש החוג/ מסלול רלוונטיים או אם יש יום פתוח - להגיע לשמוע ולהתייעץ. כל טוב ובהצלחה.
ש
שני יונגר
לימודי חינוך ומדעי המחשב
שלום ליעד,
אפשריות נוספות לתואר בחינוך ומדעי המחשב הן במככלות הבאות: רמת גן, לוינסקי, אוניברסיטת בן גוריון ועוד.
תוכנויות הלימודים כולן מבוססות על תואר בחינוך עם חטיבה במחשבים וכד'. לא ניתן לעבוד כמתכנת עם תואר כזה כי עיקרו הוא חינוך ולא מחשבים.
לגביח השכר והביקוש, השכר הוא בהתאם לתפקיד ומתחילים בשכר כמו כל המורים ומתקדמים עם הזמן בסביבות 5-6 להתחלה. יש ל את כל המידע באתרים של משרד החינוך אופק חד או עוז לתמורה.