שלום יש לי תואר שני ותעודה מקצועית לפעוטות מסמינר הקיבוצים יש לי 17 שנה נסיון בטיפול בילדים ותינוקות ואני עובדת בזה בפועל במשרה מלאה
ראיתי שאני טובה ביחסי אנוש עם צוות והורים והם מרבים להתייעץ איתי האם משהו יודע כיצד אוכל להיות יועצת מוסמכת?אולי אצטרך ללמוד? אשמח לעזרה תודה רבה
ש
שני יונגר
חסרה אינפורמציה
שלום אירה,
אני צריכה שתפרטי מהם התארים שיש לך ואיזה ייעוץ את מעוניינת לתת. קשה לענות על שאלתך עם הנתונים שמסרת פה בפורום.
בברכה, שני
א
אירה
לשני. ביקשת עוד פרטים
התארים שלי היכרו עי משרד החינוך תארים בפיסיקה.אחרי התארים למדתיגם מחשבים כי חשבתי שאוכל לעבוד בארץ במחשבים.כשהייתי באולפן הציעו לי לנסות לעבוד עם פעוטות ומאז נדלקתי והתהאבתי.הלכתי ללמוד בסמינר הקיבוצים ואני עובדת עם ילדים מאז.לדעתי אם את לוקחת את הנסיון שלי ואת הרקע האקדמי(אמנם לא בדיוק בתחום)ואת יכולתי אני חושבת שלרבים שכמותי עם רקע דומה,ניתן לקיים קורס בן שנתיים,נניח פעם בשבוע יום לימודים מרוכז ולתת דיפלומה שתאפשר לתת יעוץ להורים של פעוטות ולמטפלות חדשות-מה שאני עושה בלאו הכי ביום יום הרבה. אשמח אם תוכלי לברר או להציע למ.החינוך תכנית שכזו. תודה על כל החומר המעניין באתר שלך. אירה
ש
שני יונגר
קורס ייעוץ להורים וילדים
שלום אירה,
מקווה שהבנתי אותך נכון, לימודי קורס בייעוץ למשפחות או הורים וילדים בהחלט קיים. יש כל מיני מסלולים בחלקם אורכים כמספר חודשים ועד 3 שנים.
אפשרות נוספת, אם את פתוחה ללימודים אקדמיים נוספים היא לעשות הסבה לעבודה סוציאלית, מה שיגדיל משמעותית את אפשרויות התעסוקה שלך אם את כבר יועצת להורים וילדים. מה שהתואר לא יתן לך הוא תעודת מטפלת.