שלום רב, אני מורה בפועל כבר 10 שנים. מכיוון שיש לי תעודות ממוסד חרדי, לא הצלחתי עדיין לסיים את התואר ראשון בחינוך. מתברר שהמכללות הכלליות/ אוניברסיטאות מתקשות להכיר בלימודים אלו... האוניברסיטה הפתוחה הסכימה להכיר בכל לימודיי בסך 12 נ"ז בלבד! נודע לי על 2 מכללות שפתחו מסלול מיוחד לבעלות תעודות מסמינר חרדי- מסלול שתוך שנת לימודים אחת מקבלים תואר bed בחינוך ! סוףסוף אחרי שנים של קבלת משכורת נמוכה מדרגת תואר ראשון - אפשר להשלים... אך לצורך זה עלי להתחייב לבוא לבושה כחרדית וללמוד עם חרדיות בכיתת בנות בלבד, כשאני כבר חילונית שנים !!!
רציתי לברר , אם ידוע על אילו מכללות שמאפשרות השלמת תואר bed חינוך תוך שנה עם הכרה מליאה בלימודים הקודמים- כמו שהחרדיות זוכות....
ואולי גם אני אוכל סוף סוף לקבל משכורת שוות תואר ראשון על עבודתי בחינוך סוף סוף.
תודה מראש.
מ
מכללת אורנים
השלמה לתואר ראשון למורים בפועל עם רקע חרדי
שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
אנני יכולה למסור מידע בשם מוסדות אקדמיים אחרים, מה גם שהתנאים והמסלולים שונים מאחד למשניהו. ממש באתר זה, בבר הניתוב המאוזן ישנו כפתור 'תואר ראשון'. אם תלחצי עליו יופיעו לך כל התחומים, ותוכלי לבחור ב'חינוך'. יופיעו לך כל מוסדות החינוך הקרובות למקום מגורייך. עלייך להתקשר ולקבוע פגישת יעוץ עם מוסד האקדמי בו את מעוניינת ללמוד, ובה יועץ לימודים יקבע על סמך הקורסים שעשית בכמות ההשלמות שתצטרכי לעשות וכמה זמן זה יקח.