שלום, אני מתענינת בקשר ללימודי הוראה מתקנת- מהם דרישות הקבלה? האם אני צריכה תעודת הוראה לשם כך או שאפשר להתקבל עם תארים אחרים? מה אפשרויוןת התעסוקה לאחר מכן? תודה, מתי
מ
מכללת אורנים
דרישות ללימודי הוראה מתקנת
מתי שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
דרישות הקבלה לתחום ההוראה המתקנת הינם בד"כ - תואר ראשון ותעודת הוראה.
אפשרויות התעסוקה עם סיום תכנית ההכשרה - 1. עבודה פרטנית 'אחד על אחד' עם תלמידים או בקבוצות לימוד קטנות. 2. כתיבת תכניות התערבות אישיות וקבוצתיות הכוללת בניית תוכניות עבודה פרטניות תקופתיות.
לכל שאלה נוספת, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה.
בברכה ובהצלחה, אורלי - מכללת אורנים
ס
סיגל
לימודי הוראה מתקנת
שלום, אשמח לדעת מהם בדיוק הלימודים האלה? האם זה רק לעבור קורס אחרי התואר ולקבל תעודה? איזה נושאים נלמדים? והיכן ניתן ללמוד?
תודה =]]]]
מ
מכללת אורנים
לימודי הוראה מתקנת
סיגל שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
לימודי הוראה מתקנת משמעותם לימודי הוראה אישית המותאמת לצרכיו של התלמיד המתמודד עם קשיים או לקות למידה. הוראה המתקנת מציעה דרכים לסייע לתלמידים להתגבר על הקשיים, לשפר בהדרגה את רמת התפקוד, להביא לידי ביטוי את היכולות השונות, לחזק את הדימוי העצמי, לצמצם פערים ולממש את כישוריהם. ברוב המקרים לימודי הוראה מתקנת נלמדים כקורס במסגרת לימודי תעודה והתמחות ודורשים ידע וניסיון קודם בתחום ההוראה.
קיימים מספר מוסדות אקדמיים בהם ניתן ללמוד קורס להוראה מתקנת, אני ממליצה לך להשאיר את פרטייך האישיים בשירות האישי, באתר זה ונציג מטעם המוסדות הרלוונטיים יצור איתך קשר בהקדם.