אני בעלת תואר ראשון ,תעודת הוראה וניסיון של 11 שנה בחינוך רגיל. כיום אני לא עובדת . הייתי מעוניינת ללמוד את תחום החינוך המיוחד במסגרת של הסבה .ממוצע הבוגר שלי עומד על82.96 שאלתי היא אילו אפשרויות עומדותבפני האם הרחבת הסמכה או תואר שני או אולי משהו אחר שאיני מודעת לו העניין די לחוץ לי מכיוון שבחלק מהמקומות ההרשמה כבר נסגרה
מ
מכללת אורנים
הסבה לחינוך מיוחד
נורית שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
עומדות בפנייך מספר אופציות - הסבה לתחום החינוך המיוחד ( מאחר ויש ברשותך תעודת הוראה, סביר להניח שמשך זמן ההסבה יהיה קצר יחסית.) אופציה נוספת - מסלול לתואר שני במגוון תחומים חינוכיים - תכניות הלימודים לתארים מתקדמים משתנות בהתאם למוסדות האקדמאיים, עליך לברר באופן פרטני מול המוסד בו את מעוניינת ללמוד.
אני ממליצה לך לברר על התכניות השונות ועל תנאי הקבלה במספר מוסדות אקדמאיים ולבחור את המקום שנראה לך מתאים עבורך. בנוסף, בתקופה זו מתקיימים ימים פתוחים, את יכולה להגיע, להתעניין ולקבל ייעוץ אישי בכל מוסד אקדמי.
לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה.
בברכה ובהצלחה, אורלי - מכללת אורנים
נ
נורית
חינוך מיוחד מה כדאי יותר תואר שני או הסבה
היות וכיום איני עובדת מה יותר פרקטי ללמוד תואר שני בחינוך מיוחד או הסבה לחינוך מיוחד בהנחה שיהיה עלי להתחיל בחיפוש בי"ס שאוכל לעבוד בו האם מישהי יודעת על מוסדות לימוד רלוונטיים באיזור הדרום או המרכז?
מ
מכללת אורנים
תואר שני או הסבה
נורית שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
לא ניתן לענות באופן חד משמעי האם כדאי לעשות הסבה או ללמוד לתואר שני, לשתי האפשרויות ישנו ערך מוסף וכדאי לשקול אותן על פי פרמטרים נוספים (זמן לימודים, תנאי קבלה, השלמות וכו'.) אני ממליצה לך לברר פרטים יותר ספציפים, במוסד לימודים בו את עתידה להתחיל ללמוד, לגבי כל תכנית ולהתייעץ עם יועץ לימודים או ראש חוג בדילמה שעומדת בפנייך.