שלום. אני מעוניין ללמוד קלינאות תקשורת ורציתי לדעת היכן זה אפשרי ומהם תנאי הקבלה? יש לי פסיכומטרי 640 ותעודת בגרות ממוצע 90 ורציתי לדעת אם יש לי למה לגשת או שאני חייב לשפר? הבעיה היא שאני רוצה להתחיל ללמוד השנה וצריך להירשם מהר אז אין לי הרבה זמן לשפר. אשמח לכל עצה על מה עלי לעשות ואיפה אולי יקבלו אותי. הבנתי גם שיכול להיות שזה דורש רעיון אישי ואני חושב שאני אצליח בזה. תודה רבה מחכה לתשובה. בר.
מ
מיטל ווארפול
קלינאות תקשורת
שלום בר,
תנאי קבלה המכללה האקדמית הדסה: * תעודת בגרות מלאה או תעודת סיום מכינה. * בגרות באנגלית- 4 יח’ לימוד בציון עובר. * אנגלית בפסיכומטרי בציון 100 ומעלה. * ציון התאמה 650 ומעלה (בגרות+פסיכומטרי). * ועדת קבלה לחוג
תנאי קבלה אוניברסיטת תל אביב: * ציון התאמה 708 (ציון פסיכומטרי 650 ומעלה) *או ציון התאמה 670 (ציון פסיכומטרי 685 ומעלה). * ציון 120 ומעלה בבחינת המיון והסיווג באנגלית.
תנאי קבלה המרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון: * בגרות מלאה בציון 95 ומעלה * ציון 650 ומעלה בבחינה הפסיכומטרית * 4 יחידות לימוד באנגלית ובמתמטיקה, בציון 80 ומעלה * ידע קודם בביולוגיה או מעבר של מכינת השלמה בביולוגיה * ביצוע של מבדקי התאמה * ראיון אישי
ציוניך מרשימים בהחלט, ולכן אני ממליצה לך או לשפר מקצוע מוגבר מעל 4 יח"ל כדי שבאמת תהיה השפעה על העלאת הממוצע, או לנסות ולהגיש מועמדות עם נתוניך הנוכחיים ולהגיע עם מכתבי המלצה ולהרשים בראיון האישי.