היי. כיום אני עוסקת בספורט- מאמנת כושר.בין היתר אני עובדת עם ילדים. בעתיד ארצה לעבוד עם ילדים, מעדיפה ילדים עם בעיות קשב וריכוז. רציתי לדעת האם יש תחום המשלב את הספורט ואת הילדים עם בעיות הקשב והריכוז. תודה רבה !
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שיראל שלום, ספורט טיפולי כולל בתוכו אנשי מקצוע מתחומים מגוונים: מטפלים פרא-רפואיים : מורים לספורט טיפולי, הידרותרפיסטים, פיזיותרפיסטים, מרפאות בעיסוק, מטפלים בהבעה ויצירה, מדריכים לרכיבה טיפולית, זיאותרפיסטים, ועוד..... קיימות בפנייך מספר אפשרויות: 1. לימודי תואר ראשון בחינוך מיוחד+להמשיך לקורס או לימודי תעודה : אימון להתמודדות עם הפרעות קשב 2. תואר ראשון ריפוי בעיסוק+קורס העשרה אינסטרומנטלית (פיתוח כושר למידה) 3. לימודי חינוך מיוחד+לימודי תעודה טיפול בעזרת בעלי חיים/רכיבה טיפולית/הידרותרפיה 4. תואר שני חינוך וספורט ועוד....... אשמח לענות לשאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ש
שיראל
תגובה
בלימודי תואר ראשון בחינוך מיוחד, מקבלים תעודת הוראה? איפה ניתן ללמוד את זה ברמה גבוהה בארץ? ריפוי בעיסוק או בע"ח לא מושך אותי יותר מדי. אני מעדיפה להתעסק באמת בספורט, לגרום להם תוך כדי עבודה להתרכז, ולא תוך כדי ריטלין. אין מקום בארץ אשר משלב לימודי חינוך עם תנועה או ספורט?
מ
מיטל ווארפול
לימודי חינוך והוראה
שיראל שלום, מסלולי הלימודים לחינוך מיוחד במכללות חינוך השונות לרוב מציעות מסלול הכשרה המשלב לימודי תואר ראשון+תעודת הוראה. תוכלי לפנות למכללת סמינר הקיבוצים, מכללת בית ברל ועוד.... תוכלי להתעניין גם בלימודי חינוך גופני, לימודי תואר ראשון בחינוך מיוחד+להמשיך לקורס או לימודי תעודה : אימון להתמודדות עם הפרעות קשב/רכיבה טיפולית ועוד....
לפרטים נוספים תוכלי לפנות למכללות החינוך השונות:ווינגייט, סמינר הקיבוצים, בית ברל ועוד....