שלום רב אני בת 27 שלוש שנים אני עובדת עם ילדים חינוך מיוחד בתור סייעת, מאוד אוהבת את עבודתי מגלה אחריות ומוטיבציה כלפי ילדים וגם יחס כראוי כלפי ההורים הרבה צוות המורים אומרים לי אני מבוזבזת אלי להיות מורה, בפועל אני עושה את העבודה .אין בידי תואר רק תעודה של חינוך מיוחד סיעות , אני לא רואה את עצמי עושה פיסכומטרי בעבר עשיתי ניסיון כשל יש בידי תעודת בגרות בממוצע 80 אני גם לקוית למידה . איפה אני יכולה ללמוד אשמח תצאי לי וגם איך מכללת אור יהודה ,יש להם תואר בחינוך האם התואר נחשב לטוב. אשמח לתשובה תודה עדי
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום עדי, תודה שפנית אלינו, קיימים מוסדות אקדמים רבים שיסכימו לקבלך ללימודים גם ללא פסיכומטרי. אם יש בידיך אבחון לקויות למידה פורמלי תוכלי לפנות לכל מוסד אקדמי ובאופן ספציפי לדיקאנט הסטודנטים ולבדוק מולם את דרישות הקבלה וההקלות בקבלה ללימודים על סמך האבחון. נוסף לכך, קיים חוק באקדמיה כך, שסטודנטים המאובחנים עם לקויות למידה רשאים לקבל תמיכה מסובסדת ועזרה מהמוסד במהלך הלימודים. כדי לבחור מוסד לימודים מתאים עלייך לוודא שהוא מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה. מכללת אור יהודה הינה מכללה שאינה מוכרת ע"י המועצה להשכלה גבוהה ולכן אינה מעניקה תארים מוכרים. תוכלי לפנות למרכז לימודים אקדמיים באור יהודה מוסד המעניק תארים מוכרים. נוסף לכך תוכלי לפנות לאוניברסיטאות השונות או למכללות לחינוך בתל אביב.