היי מיטל.. בקרוב אני מתחילה ללמוד חינוך והוראה באחת המכללות, והולכת להתמקצע בספרות ותרבות ישראל לבי"ס יסודי.. ורציתי לשאול מדוע חלה החובה ללמוד אנגלית אם תחום ההתמקצעות שלי הוא אינו אנגלית? כיצד בעצם מתבצעים הקורסים באנגלית במהלך הלימודים? האם יש תרגולים? על מה המרצים "מרצים"? האם הם מלמדים? מתאמנים על טקסטים? איך זה הולך? האם ישנה דרך להשיג פטור מאנגלית (במידה והתקבלתי לא על סמך פסיכומטרי)? והאם בעצם הלימודי אנגלית הם לכל אורך ה3 שנים? או עד שאני עוברת רף מסוים?
תודה רבה.. שרי לנדוסון
מ
מיטל ווארפול
לימודי אנגלית
שלום, קיימת חובה ללימודי אנגלית בכל מוסד אקדמי אלא אם השגת פטור ע"י מבחן אמי"ר או פסיכומטרי. עמידה בדרישות הידע באנגלית מהווה תנאי קבלה לקורסים המתקדמים לקראת סיום הלימודים לתואר. לימודי אנגלית בתואר ראשון נמשכים עד שאת מגיעה לרמת הפטור המבוקשת. עלייך לבדוק האם יש מבחן מיון לרמות? וכמה קורסים עלייך להשלים ללא פסיכומטרי. זה תלוי מוסד אקדמי. הקורס מאוד קליל לומדים בעיקר כיצד לארגן מידע ממאמר כלומר להבין כותרת רעיון מרכזי חלוקה לפסקאות, כתיבת חיבור, מענה על שאלות פתוחות/סגורות וכו'..... לסיכום מטרת הקורס להקנות ידע בסיסי בקריאה ובהבנת הנקרא באנגלית. אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
s
sarai
לימודי אנגלית לתואר
תודה רבה על התשובה. האם בעצם כל סטודנט חייב ללמוד את הקורסים עד לרמת פטור? אנייודעת שיש כל מיני רמות אנגלית.. השאלה היא האם כולם חייבים בסוף להגיע לרמה הגבוהה ביותר?
מ
מיטל ווארפול
לימודי אנגלית תואר ראשון
שלום, קיימת חובה ללימודי אנגלית בכל מוסד אקדמי אלא אם השגת פטור ע"י מבחן אמי"ר או פסיכומטרי.לימודי אנגלית בתואר ראשון נמשכים עד שאת מגיעה לרמת הפטור המבוקשת.