יעוץ חינוכי - איפה הכי קל ללמוד (אני עולה וקשה לי עם עברית)
יעוץ חינוכי - איפה הכי קל ללמוד (אני עולה וקשה לי עם עברית)
inna
5 תגובות
שלום רב! אני בעלת תעודת הוראה באנגלית. נכון להיום 5 שנים אני מורה לאנגלית בבית הספר יסודי. אני רוצה להיות יועצת. איזו הכשרה נדרשת כדי להפוך ליועצת חינוכית? נ.ב. - יש לי תואר ראשון מחו"ל אך הוא לא מוכר על ידי משרד החינוך. (התקבלתי לסמנר הקיבוצים בשנת 2004 וסיימתי את לימודיי ב2006) תודה רבה מראש, אינה
מ
מיטל ווארפול
תואר שני ייעוץ חינוכי
שלום, תוכנית הלימודים זהה ברוב המוסדות האקדמים. לימודי ייעוץ חינוכי המוכרים על ידי המועצה להשכלה גבוהה נלמדים באוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת תל אביב, מכללת עמק יזרעאל, מכללת אורנים, מכללת בית ברל וכו'.... כדי להקל על הבנתך את חומר הלימודים, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ בדיקאנט הסטודנטים ולבקש חונך. נוסף לכך יהיה עלייך לבדוק אם תוכלי מיד ללמוד לתואר שני או תחילה להשלים תואר ראשון. אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
א
אינה
תודה על תשובתך! ניסיתי כבר לפנות למוקד אך
ניסיתי כבר לפנות למוקד של בית ברל אך הנציגים בקושי עונים על שאלות לא סטאנדרטיות (כמו שלי) הייתי רוצה לשלוח את כל העותקים של התעודות לבדיקה על מנת לקבל תשובה ברורה לגבי אורך ומחיר של הלימודים אבל למי לשלוח? אך נקרא תפקיד של בן אדם שיכול לטפל בבקשה שלי? תודה, אינה
א
אלימלך
ייעוץ חינוכי
את יכולה לפנות גם למרכז ללימודים אקדמיים באור יהודה וגם למכללה האקדמית לישראל בשני המוסדות מציעים תואר שני בייעוץ חינוכי בחודש אוקטובר השנה. בהצלחה
מ
מיטל ווארפול
רווחת הסטודנטים
שלום אינה, עלייך לפנות ל"רכזת עולים" במוסד האקדמי או לקבוע ייעוץ אישי עם רכזת סטודנטים עולים בדיקאנט. אנא פרטי באילו מוסדות אקדמיים את מעוניינת ללמוד ואציג בפנייך את הטלפונים הרלוונטים. כסטודנטת עולה מגיע לך במסגרת האקדמית: # שיעורי עזר מסובסדים במקצועות השונים הנלמדים באוניברסיטה # קבוצות תמיכה # אפשרות לחונכות אישית -עזרה לימודית בברכה מיטל וארפול