שלום אני מתחילה שנה אחרונה בלימודי מדעי התזונה כאשר לאחר התואר צריך לעשות סטאז' שלא ברור כרגע כמה זמן אצטרך לחכות עד הסטאז'... כרגע מינימום זה שנה לאחר התואר...
. בגלל שאני נורא אוה בת ילדים, ובגלל הרפורמה בחינוך יוצא שמשכורת התחלתית של מורה עומדת על קרוב ל6000 ש"ח , חשבתי בנוסף להיותי דיאטנית בעתיד, להפוך דווקא את ההוראה כמקצוע ראשי, כי במשרד החינוך יש תנאים, קרן פנסייה, וכו'... בכל זאת מדובר על עובד מדינה... כמו כן יש שנת שבתון, חופשים... וזה אחלה תנאים לגידול ילדים.. ואת היותי דיאטנית קלינית בעתיד להפוך למקצוע משני, של אחרי הצהריים... מה דעתכם? האם אפשר לשלב בין השניים? והאם ניתן לעשות הסבה ללימודי חינוך לגיל הרך בשנה? והיכן הכי כדאי ללמוד? באוני' ת"א לא מלמדים את זה נכון?
מ
מיטל ווארפול
שילוב
שלום, אם תשלבי בין תזונה וגיל הרך תוכלי להתמקצע ולהתמחות בתזונה לילדים לדוגמא. תחום מאוד מבוקש.... הסבה להוראה נמשכת כשנתיים. התוכנית נלמדת בעיקר במכללות השונות כמו תלפיות,סמינר הקיבוצים ולוינסקי ובית ברל ועוד..... לא פשוט יהיה לשלב בין השניים אלא אם מסגרת הלימודים כדיאטנית מאפשרת לך גמישות ופניות בימי הלימודים. אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אישי במוסדות השונים ולבחון את תוכניות הלימוד בפירוט. אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול