השלמת תעודת הוראה באנגלית או תרפיה באמצעות בעלי חיים
השלמת תעודת הוראה באנגלית או תרפיה באמצעות בעלי חיים
גל
1 תגובות
למדתי לפני 20 שנה בסמינר למורים. לא השלמתי תעודת הוראה בשל קורס. סמינר הקיבוצים לא חזרו אלי .חזרתי ללמד לאחר שהות בחוץ לארץ בה לא לימדתי. כעת ללא תעודת הוראה קשה לי למצוא משרה כמורה לאנגלית. אני מתעניינת בתרפיה בעזרת חיות אבל חוששת מאי יציבות כלכלית. אני גם שוקלת קורס תרפיה בתאטרון פלייבק וגם טיפול בשיטת אלבוים לליקויי למידה. יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בחינוך דרך אמנויות. מה האפשרויות תעסוקה ללא תעודת הוראה.
נ
נועה סטרוז
עבודה בתחומים טיפוליים ללא תעודת הוראה
שלום גל,
במידה ואת מעוניינת בהוראה (הדבר לא משתמע מההודעה שלך), יהיה לך מאוד קשה למצוא עבודה ללא תעודת הוראה ולכן האפשרויות במצב כזה הן השלמה לתעודת הוראה או ויתור על הרעיון והחלפת תחום עבודה.
בתחומים האחרים שציינת, עד כמה שידוע לי, לא קיימת דרישה לתעודת הוראה ולכן יהיה לך יותר קל להשתלב בתחומים הללו אך חשוב לזכור כי מדובר בתחומים שלרוב עובדים בהם באופן עצמאי וגם לכך יש השלכות כלכליות - עד שבונים קהל לקוחות יכול להיות קצת קשה מבחינה כלכלית.
אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטעמנו יחזור אלייך ויסייע לך באיתור המסלול המתאים ביותר עבורך מכל אלו שציינת.