תואר ראשון מומלץ לצורך תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי
תואר ראשון מומלץ לצורך תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי
שקד
2 תגובות
היי ברצוני ללמוד תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי רציתי לדעת האם ללמוד תואר ראשון בחינוך רגיל ליסודי עם התמחות בספרות יכול להספיק בתור תנאי דרישה לתואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי או שזה מספיק אבל יהיה השלמות ואם כן כמה השלמות יכולות להיות? בלוינסקי הציעו לי לעשות תואר בחינוך מיוחד משולב עם חינוך רגיל אך הבנתי שזה תואר קשה בשל היותו דו חוגי האם הוא קשה ברמה משמעותית מתואר ראשון בחינוך רגיל ליסודי עם התמחות בספרות? והוצע גם ללמוד תואר בחינוך מיוחד לגיל הרך האם זה גם יכול להתקבל לתואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי? תודה מראש ומתנצלת על החפירה
ש
שקד
אבחון דידקטי
שלום :) אני מעוניינת בעתיד ללמוד תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי בבר אילן. באוקטובר אני אמורה להתחיל ללמוד במכללת לוינסקי חינוך רגיל לבית הספר היסודי עם התמחות בספרות. רציתי לדעת האם זה מספיק או שמא אני צריכה לשנות מסלול וללמוד לימודי חינוך מיוחד ואם אני צריכה לעשות את זה מה יותר עדיף האם עדיף ללמוד דרך מכללת לוינסקי חינוך מיוחד לגילאי 6 עד 21 עם התמחות בלקויות שפה ואומנות או שעדיף ללמוד דרך מכללת לוינסקי את המסלול המשולב של הוראה רגילה והוראת חינוך מיוחד לבית ספר היסודי? והאם המסלול המשולב של הוראה רגילה וחינוך מיוחד לבית הספר היסודי קשה יותר מהמסלול של חינוך רגיל לבית הספר היסודי לבד ? אני תלמידה עם לקויות למידה ואני חוששת שיהיה לי קשה בתואר הראשון ולא בא לי להקשות עליי עוד יותר עם תואר דו חוגי אם זה נחשב יותר קשה לכן אני רוצה לברר את זה..
נ
נועה סטרוז
תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי
שלום שקד,
כדי ללמוד תואר שני באבחון דידקטי ולקויות למידה עלייך להיות קודם כל מורה לפחות 3-5 שנים. את יכולה לבחור בתואר בחינוך רגיל או בחינוך מיוחד וכמובן גם בתואר המשולב אך חשוב לזכור שהתואר המשולב קצת יותר עמוס היות ולומדים בו במקביל שני מסלולים שונים. מדובר כמובן בלימודי חינוך אך עולם החינוך המיוחד הוא עולם נפרד מהחינוך הרגיל. קצת קשה לכמת לך את הקושי אך צריך לקחת בחשבון שמדובר בלימודים קצת יותר עמוסים עם זאת הם פותחים בפנייך אפשרויות תעסוקה רחבות יותר מאשר במסלולים הנפרדים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הלימודים לתואר שני באבחון דידקטי לקויות למידה, תנאי הקבלה, מוסדות הלימוד השונים ועוד.