היי, יש לי תואר ראשון במדעי החברה והרוח. זהו תואר כללי שאין לי הרבה מה לעשות איתו. אני מאד מתעניינת בתחום החינוך. לא למורה אלא יותר בצד הטיפולי / אבחוני בילדים. אני יודעת שצריך תואר שני, אך האם יש לימודים שניתן להשלים לתואר שיתנו לי נגיעה בתחום הזה? אם אני מתחילה במסלול של הסבת אקדמאים להוראה, אילו אופציות תעסוקה יהיו פתוחות בפניי? (אני בת 37 ואמא ל 3 קטנים - ולכן קשה לי לחשוב על לימודים ארוכי טווח).
תודה
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום טלי, אם טיפול חינוך ואבחון קרובים לליבך, עומדות בפנייך מספר אפשרויות להמשך לימודים: לימודי תעודה כמו מטפלת בתנועה, מנחת קבוצות, מעריכת תפקודי למידה, מנתחת התנהגות מוסמכת(מסלול הנמשך בין שנה לשלוש תלוי במה תבחרי). או כבוגרת תואר ראשון במדעי החברה תוכלי להמשיך לתואר שני בחינוך,ייעוץ חינוכי, לימודי משפחה, פסיכולוגיה, לקויות למידה. ולשלב קורסים באבחון דידקטי.(מסלולים הנמשכים כשנתיים). הסבת אקדמאים להוראה מסלול המכשיר אותך להיות מורה במסגרת החינוך הרגיל, חינוך מיוחד, בית ספר יסודי/על יסודי. אפשרויות התעסוקה העומדות בפנייך כבוגרת מסלול זה הם מורה, מחנכת, רכזת, מורה פרטית, וסגנית מנהלת בית ספר בעתיד....... איזה תחום מעניין אותך יותר? מה הפניות שלך ללימודים? אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ט
טלי
המשך לתשובה
שלום מיטל ותודה עבור התשובה, אני יותר נמשכת לחלק הראשון של התשובה - טיפול בתנועה, מעריכת תפקודי למידה, מנתחת התנהגות... איך נקראים לימודים אל או איך נקרא המסלול? היכן ניתן ללמוד? והיכן יש ביקוש לעבודה בתחומים אלו? תודה טלי
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום טלי, טיפול בתנועה-וינגיט, סמינר הקיבוצים ועוד.... מעריכת תפקודי למידה-לוינסקי, מכללה ירושלים ועוד מנתחת התנהגות-אוניברסיטת תל אביב