אני מעוניינת ללמוד תנועה לגיל הרך ולשלב עוד כמה קורסים נילווים כדי להיות יחודית למשל יוגה ילדים וכו היכן כדאי לי ללמוד לימודי בוקר והאם יש לכם עוד המלצות להיות יחודית בתחום
מ
מיטל ווארפול
התמחות בגיל הרך
שלום לילי, כדי להתקבל ללימודי המשך, עלייך להיות בוגרת תואר ראשון בתחום. לימודי תואר ראשון לגיל הרך מתקיימים במכללת לוינסקי, בית ברל סמינר הקיבוצים וכו'........ הלימודים כוללים קורסי יסוד בהתפתחות הילד, פסיכולוגיה וכו'.... כדי לדעת באיזה תחום התמחות לבחור עלייך להתנסות בעבודה עם גיל הרך, או במהלך הלימודים הרעיונות להתמחות יעלו, כאשר תיחשפי למגוון רחב של תאוריות....אני ממליצה לך לבחור רק אחרי השנה הראשונה תחום התמחות נוסף......
בהצלחה מיטל ווארפול
ל
לילי
התמחות בתנועה
כנראה שאין לך מושג בנושא תנועה לצערי לא ענית על שאלתי הרי קורסים לתנועה לגיל הרך יש בסמינר הקיבוצים " בוינגייט וכו' לא שאלתי על תואר ראשון בכלל וכל מה שרציתי זה לקבל ידע על קורסים נוספים למשל תיפוף על גוף בייבי יוגה וכו כדי שהיה לי יתרון על אחרות אבל תודה בכל זאת אני אסתדר
מ
מיטל ווארפול
גיל הרך התמחות בתנועה
שלום לך, חבל לי שהינך חשה כך. כפי שציינתי בהודעה הקודמת כדי לדעת איזה תחום התמחות קרוב יותר לליבך עלייך לסיים תחילה את התואר הראשון ורק אז לחפש התמחות. כדי לקבל תשובה מפורטת היה עלייך לציין שאת בוגרת תואר ראשון בגיל הרך /חינוך /מדעי התנהגות ומחפשת התמחות....... לימודי תנועה או התמחות לגיל הרך נלמדים במספר מסלולים, כלימודי תעודה או כקורסים. בכל המסלולים הינך נדרשת להציג תואר ראשון בתחום! למשל במכללת תלפיות, אוניברסיטת תל אביב בית ברל סמינר הקיבוצים וינגיט וכו'...... הכשרת מורים ליוגה לעבודה עם אוכלוסיות רגילות בסמינר הקיבוצים, מיועדת למורים לחינוך גופני ותנועה, מורים עם תעודת הוראה, או בעלי מקצועות פארה-רפואיים ומדעי ההתנהגות. האם הינך עומדת בתנאי הקבלה מה הרקע שממנו את מגיעה? האם יש לך נסיון עבודה בגיל הרך? איזה אוכלוסייה מעניינת אותך רגילה או חינוך מיוחד? גם במכון וינגיט התוכנית ליוגה מיועדת למורים, גננות, לבעלי נסיון בחינוך המיוחד או אקדמאים עם הכשרה קודמת לתנועה וגיל הרך. לילי יקרה, כדי לקבל תשובה מדוייקת עלייך לשאול שאלה מדוייקת ולתת קצת פרטים על מהו הרקע שממנו את מגיעה תואר ראשון, תעודת הוראה, נסיון בגיל הרך בברכה מיטל ווארפול
ל
לילי
תנועה
תודה על התשובה אך לידיעתך כמעט כל אחת יכולה להירשם ללימודים בוינגייט סמינר הקיבוצים וכו ללא כל תעודה מיוחדת אמנם אני באה מליווי התפתחותי לתינוקות אך זה לא היווה קריטריון תאמיני לי כמה שזה קל להתקבל כשזה נהיה מסחרי שוב תודה לילי
r
rotem
תגובה ללילי
עם התקופנות שלך לא הייתי ממליצה לך לטפל בתינוקות. בטוח לא הייתי נותנת לך לטפל בשלי. מיטל עונה לך בהתנדבות והתשובות שלך בכלל לא ראויות לתגובה. לידיעתך, כדאי לך לשנות גישה כדי להצליח יותר בחיים..