מזה 10 שנים אני עובדת כסייעת פדגוגית , מעוניינת להתפתח בתחום, בעבר למדתי תחומים שונים , הנהלת חשבונות 2 , ומינהל ציבורי אך לא המשכתי לתואר, אני מרגישה שעבודה עם ילדים מתאימה לי ביותר, מה כדאי לי ללמוד על מנת להתקדם . (בהתחשב בגילי המתקדם - 48).
אודה על המלצתכם. ריקי
מ
מיטל ווארפול
לימודים אקדמים
שלום רבקה,
האם את מעוניינת להמשיך עם קבוצת הגיל הרך? או מורה בבית ספר יסודי יכול לבוא בחשבון?
נראה לי שתוכלי ללמוד תואר ראשון בחינוך/חינוך מיוחד+התמחות האם יש בידיך תעודת בגרות? אשמח לתשובתך בברכה מיטל
ר
ריקי
לימודים אקדמאים
מיטל שלום,
בהמשך לשאלתי , בראשונה תודה על התייחסותך, אין לי בגרות , יש לי אפשרות להמשיך לתואר במינהל ציבורי יש לי נקודות זכות ( הלימודים היו במסגרת העבודה בעירייה ) , הייתי מעוניית ללמוד עבודה סוציאלית, פסיכולוגיה או חינוך. אני מחפסת לימודים שלא יארכו יותר משנתיים גם בגלל הגיל.
תודה ריקי
מ
מיטל ווארפול
לימודים ללא בגרות או פסיכומטרי
שלום ריקי, אני ממליצה לך לפנות לאוניברסיטת בר אילן/חיפה ולבדוק תוכנית השלמה לבגרות (מכינה) לקבוצת גיל מעל 30-בתחום עבודה סוציאלית.
אם מעניין אותך חינוך תוכלי לפנות למכללת אחווה, או לוינסקי ולהתעניין באותה תוכנית השלמה לבגרות עבור מסלול חינוך.
בכל מקרה ידרשו ממך או בגרות או מכינה כתנאי קבלה, כמובן שקיימות הקלות שונות בלימודים. תוכלי לפנות לייעוץ אישי במוסדות שציינתי ולקבל פרטים מקיפים בנוגע לתוכנית ההשלמה.