האם לימודי BA בחינוך יסייעו בהמשך לימודים לחינוך גופני?
האם לימודי BA בחינוך יסייעו בהמשך לימודים לחינוך גופני?
חזי
3 תגובות
אהלן, אני נמצא בתקופה לא קלה וחייב לקבל הסבר מאנשים שנמצאים בתחום. הממוצע בגרות שלי הוא 87.5 והפסיכומטרי שלי ממש נמוך, כרגע אני רוצה ללמוד חינוך גופני אך אני נמצא בוועדת חריגים בעקבות הציון הנמוך בפסיכומטרי. במידה ואני לא מתקבל, אני כנראה אלמד תואר ראשון בחינוך BA. הבעיה היא שהתואר לא מביא תעודת הוראה (אני רוצה להיות מורה לחינוך גופני). 2 שאלות :
1 האם הלימודים בתואר BA בחינוך יתרמו לי אם אני רוצה להיות מורה לחינוך גופני ומורה בבית ספר ? (האם החומר מתקשר לחומר של לימודי הוראה ? ).
2 האם יש דרך לקצר את התהליך של ההסבה או להיכנס ללמוד עוד לפני שאני מסיים את ה 3 שנים של התואר ?
תודה רבה !!
ש
שני יונגר
שתי אפשרויות
שלום חזי,
1. כמובן שכן, תוכל ללמוד לתעודת הוראה בחינוך גופניי עם כל ההשלמות הנדרשות ללימודי חינוך גופני לאחר שתסיים את הלימודים לתואר הראשון. רק חשוב מאוד שתשמור על ממוצע ציונים יפה של 85 לפחות כדי שתוכל לעשות את המעבר הזה. 2. הדרך היחידה לקצר את תהליך ההסבה היא לשפר את הפסיכומטרי שלך עכשיו ולנסות להתקבל ללימודים בסמסטר סתיו או פשוט להתחיל בעוד שנה. כשחושבים על זה במסלול של תואר ראשון והסבה יכו להיות שבסופו של דבר מדובר בתקופה זהה מהיום עד לסיום הלימודים שלך, עם הבדל אחד שבו במסלול שאליו אתה רוצה להתקבל תוכל לעשות זאת בצורה ישירה בלי השלמות קורסים שחסרים שלך.
תודה רבה, אתם עושים כאן עבודה נפלאה.
תודה רבה, אתם עושים כאן עבודה נפלאה.
לגבי הציון של התואר הראשון BA , כתוב לפי מה שראיתי בכל המכללות מבקשים ציון 75 כדי להתקבל להסבה לא ?? כי את כתבת 85 זה נראה לי רק 75 לפי מה שכתוב באתרים..
בנוסף, אני מסכים איתך, במידה ולא יקבלו אותי אז אולי יהיה עדיף להתחיל ללמוד כבר תואר ראשון בחינוך BA כי זה אותו פרק זמן במקום שאני ישפר את הפסיכו אולי עדיף להתחיל ללמוד כבר..
ש
שני יונגר
לא לשאוף למינימום
שלום חזי,
כדי להתקבל להסבה ברוב המקרים צריכים ממוצע 80 ומעלה שים לב שממוצע 75 ומעלה דורשים בדרך כלל מבוגרי לימודי מדעים. אבל במקרה שלך מדובר רק בתעודת הוראה כי אתה כבר תהיה בוגר תואר ראשון בחינוך, אז אולי זה פשוט יותר. אני מציעה בכל מקרה שתפנה את השאלה הזו באופן ספציפי למוסדות הלימוד המקיימים לימודי תעודת הוראה בחינוך גופני, כדי שלא יהיו לך הפתעות לא נעימות בהמשך. מוסדות לימוד אלו הם הבאים: וינגייט, גבעת וושינגטון, אהלו, סמינר הקיבוצים, מכללת קיי ועוד.