אני מעוניינת ללמוד חינוך לגיל הרך אבל כל הלימודים שמצאתי הם מספר ימים בשבוע ומספר רב של שעות מה שלא מתאפשר כי אני אמא יש מסלולים שיתאימו לי?
נ
נועה סטרוז
לימודי חינוך לגיל הרך במתכונת לימודי ערב
שלום ספיר,
יש כמה מוסדות לימוד המציעים לימודי חינוך במתכונת של לימודי ערב שם רוב הסטודנטים הם הורים, עובדים או הורים שעובדים. בין מוסדות הלימוד: האוניברסיטה הפתוחה, מכללת קיי, מכללת אחוה והמרכז ללימודים אקדמיים.
הלימודים ותנאי הקבלה אינם שונים מלימודי ומסלולי הבוקר אך חשוב לציים שההכשרה המעשית בחינוך תהיה בשעות הבוקר ובמהלך היום ועלייך לקחת זאת בחשבון ולבדוק לפני האם זה יתאים לך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד השונים ועוד.
חינוך לגיל הרך
תודה על התשובה המפורטת אבל התכוונתי ההפך... האם יש לימודים שלא עוברים את השעה ארבע ? ללמוד בבוקר הכוונה בזמן שהילד במסגרת
נ
נועה סטרוז
לימודי בוקר בחינוך
שלום ספיר,
רוב מוסדות הלימוד מציעים לימודי בוקר בחינוך כך שלא צריכה להיות בעיה למצוא מוסד לימודים שיתאים עבורך עם זאת עלייך לקחת בחשבון שישנם ימים בהם תסיימי אחרי השעה 16:00 - ימי לימוד ארוכים, ימי בחינות, ימי השתלמויות והתנסויות ועוד. הורים רבים משתלבים בלימודי חינוך כך שרוב המוסדות מציעים מסלולים גמישים אך בכל מקרה יהיו פעמים בהם תדרשי להישאר אחרי 16:00
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מוסדות הלימוד השונים ותנאי הקבלה אליהם.