אני רוצה להיות מורה בתיכון ושואפת להיות מנהלת בי"ס. אשמח לדעת אם כדאי לי לעשות תואר בחינוך משולב עם היסטוריה ותעודת הוראה או שעדיף לעשות תואר באוניברסיטה בהיסטוריה ותחום נוסף ושנה רביעית תעודת הוראה? זה כדאי שיהיו לי יותר מקצועות ללמד כמו שצריך ואני אוכל גם להתפתח בתחום ההיסטוריה
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים - חינוך עם היסטוריה או היסטוריה עם חינוך
שלום קורל,
בחירת מסלול הלימודים שיתאים עבורך תלוי בעיקר בעניין שלך בהיסטוריה היות ובמהלך עבודתך כמורה, אם תרצי ללמוד ולהוסיף לעצמך מקצועות תוכלי להשתלב במסלול שנקרא הרחבת הסמכה בהוראה המאפשר למורים במקצועות מסוימים להוסיף לעצמם הכשרות נוספות.
אני ממליצה לך לחשוב מאיזה תואר לדעת את עצמך תרוויחי יותר כי בסופו של דבר ברגע שתוציאי תעודת הוראה ותהפכי למורה תוכלי להתקדם לכיוון ניהול אך אם את כרגע רוצה להשקיע יותר בהיסטוריה יכול להיות ששווה לך לבחור דווקא בתואר בהיסטוריה +תעודת הוראה ולא תואר חינוך משולב עם היסטוריה שהוא מעמיק הרבה פחות בתחום ההיסטוריה ויותר בתחום החינוך.
בגלל שאת מתלבטת בין שני מסלולים קרובים אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטעמנו יוכל לחזור אלייך ולסייע לך בבחירת המסלול המתאים עבורך.