מגננת למורה, רוצה לעשות הרחבת הסמכה מגננת למורה. איך כמה למה? יש לי גם תואר בחינוך
סיימתי שנה אחת של לימודי הוראה לגיל הרך (תואר בחינוך כבר יש לי) ,לא רוצה להמשיך עם לימודי גננת, מה אני יכולה ללמוד בתחום ההוראה , (גם הוראה ליסודי יכולה להתאים ) כך שאנצל בכל זאת את מה שכבר עשיתי (לימוד גננת חלקי שעשיתי) ולא אזרוק את זה "לפח" ? אשמח אם יש משהו בהוראה ליסודי
הבנתי עכשיו בזמן ההסבה,כי אינני רוצה לעסוק בגיל הרך, כן בהוראה ליסודי אך לא לגיל הרך, האם כדאי לי לעזוב עכשיו ולא להיבחן? או שגם אגש ואעשה את הבחינות זה יוכר /ישמש אותי ללימודי הוראה ליסודי? בבקשה זה דחוף לי התשובה
איך יכולה לשלב גננת שיח, כי שוקלת להפסיק באמצע את הלימודים הנוכחיים, איפה לומדים גננת שיח מה הדרישות?
ש
שיריי
לימוד לגיל הרך - במה עובדים?
בעלת תואר וחושבת ללמוד חינוך לגיל הרך, אל לא רוצה לעבוד כגננת, אולי רק בתקופה קצרה, מה ניתן לעשות עם לימודים גיל הרך שלא קשור לעבודה כגננת בלבד?
נ
נועה סטרוז
הוראה לגיל הרך
שלום שיריי,
חינוך לגיל הרך לא בהכרח אומר להיות גננת - את יכולה להיות מורה לכיתות א-ב הכל תלוי במסלול שתבחרי בו.
אך לפני הכל אני חושבת שחשוב שתשקלי את מסלול הלימודים בו את מעוניינת - אם את לא מעוניינת בעבודה בגנים או עם ילדים קטנים למה לא לבחור חינוך רגיל? או מסלול אחר לחלוטין אפילו?
אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ לימודים יחזור אלייך בהקדם.
ניתן לראות מההודעה שלך שאת מאוד מבולבלת ומחפשת מסלול חדש להשתלב בו ואני מקווה שנוכל לסייע לך למצוא את המסלול המתאים עבורך.
אם את עדיין לא גננת הרחבת הסמכה לא באה בחשבון היות והיא פונה רק למי שכבר סיימה ללמוד ועוסקת בתחום ומעוניינת להוסיף תחום נוסף. בנוסף, מי שמחזיק בתעודה לגיל הרך לא יכול להשתלב במסלול הרחבת הסמכה ללימודי חינוך (לא לגיל הרך) - הוא צריך לעשות הסבת אקדמאים להוראה. אם כבר יש לך תואר בחינוך (לא ציינת איזה) יכול להיות שתוכלי להשתלב בכל זאת בהרחבת הסמכה כל עוד יש לך תעודת הוראה אחרת תצטרכי להשתלב בתעודת הוראה לגיל הרך (לא גננות אלא לגילאים של יסודי).
אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך יועצי לימודים מטעמנו יוכלו ליצור איתך קשר ולסייע לך למצוא את המסלול המתאים ביותר עבורך כך שלא תצטרכי "לזרוק" את מה שלמדת עד כה.