שלום אני למדתי חינוך מיוחד ומספר שנים אני עובדת בעבודות פרטנית - מורה נודדת של שמע גננת שיח וכו'. כמו כן למדתי אבחון דידקטי. אני כל הזמן מנסה לחפש עבודה במשרד החינוך על מנת ליצור לי וותק. הפסקתי בגלל לידות וכו' . ותוך כדי החיפוש הבנתי שאני בכלל לא בתחום הנכון. אני לא נהנת מהעבודה . קשה לי לחשוב על להתחיל הכל מחדש מה גם שכלכלית אני לא כ"כ יכולה לא לעבוד . הבעיה הגדולה היא שאני לא יודעת במה אני כן רוצה לעבוד. קשה לי המחשבה לשנות לגמרי מקצוע כי חבל לי על כל השנים האלו. האם יש משהו שבכ"ז ניתן ללמוד בזמן קצר. ושאולי הלימודים שלי משתלבים איתו?? תודה מראש
מ
מיטל ווארפול
המשך לימודים
שלום, אני ממליצה לך ללמוד "מנתחת התנהגות מוסמכת"(אוטיזם, קשיי התנהגות,כישורים חברתיים ומוטוריים וכו'), יותר טיפולי התערבויות וייעוץ. שיטת ה ABA מבוססת על תאוריית הלמידה, ומשלבת עבודה ביתית גנים ובתי ספר, עמותות וארגונים פרטיים נוספים. תוכנית הלימודים מבוקשת מאוד ונושקת לחינוך המיוחד אם כי ניתן לשלב את ההתמחות בתחומים שונים. התכנית מועברת בווינגייט או באוניברסיטת תל אביב. אנא פרטי אם הנחיית קבוצות או טיפול בדרמה או אומנות גם יכולים לבוא בחשבון? אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ל
ליהיא
איפה לומדים
איפה אפשר ללמוד להיות מנתחת התנהגות מוסמכת איזה מסלול זה נחשב וכמה זמן למידה .האם יש באיזור הדרום?
מ
מיטל ווארפול
מנתחת התנהגות מוסמכת
שלום, התכנית המוכרת ללימודי ניתוח התנהגות מוסמך, מועברת בווינגייט או באוניברסיטת תל אביב. התכנית מקנה לך תעודה של מנתחת התנהגות מוסמכת, שנתיים לימודים. בברכה מיטל ווארפול
ל
ליהיא
אם תוכלי לעזור בעצה
אני מבינה שאת גננת שילוב אם תוכלי לומר לי מה בדיוק אני צריכה בשביל להיות ומהי הדרך הקצרה ביותר .כרגע יש לי תואר ראשון בחינוך עובדת עם ילדים כ10 שנים כגננת בצהרונים ותחום השילוב מאוד מעניין אותי מודה לך מראש