אשמח לדעת אם בשנת שבתון אפשר להצטרף לקורסי סטודנטים שלומדים תנועה וקומפוזיציה .ובעיקר במסלול לחינוך יצירתי ואם קיימים קורסי קיץ מרוכזים?
נ
נועה סטרוז
השתלמות לקומפוזיציה ותנועה בשנת שבתון
שלום מירי,
למיטב ידיעתי קיימים כמה מוסדות לימוד המציעים לימודי קומפוזיציה ותנועה אך אינני יודעת לומר לך האם הם יתאימו לך מבחינת לו"ז היות והם אינם מציינים את המועדים המדויקים בהם מתקיימת ההשתלמות למרות שהם אמורים להתאים עבורך היות ואת יוצאת לשנת שבתון.
אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה - הם יוכלו לסייע לך במציאת מוסד לימודים מתאים עם קורס שמתקיים בקיץ או בימים ושעות שיהיו לך נוחים במהלך שנת השבתון שלך.
השתלמות לקומפוזיציה ותנועה בשנת שבתון
אפשר להצטרף לקורסי סטודנטים שלומדים תנועה וקומפוזיציה .ובעיקר במסלול לחינוך יצירתי ?
נ
נועה סטרוז
לימודים בזמן שנת שבתון
שלום מירה,
כפי שציינתי בהודעה הקודמת שלי, היות ואת מתחילה שנת שבתון ורק בשנה הקרובה הזמן שלך יחסית פנוי אני ממליצה לך לפנות ישירות למוסד הלימודים הספציפי בו את מעוניינת ללמוד או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטענו יחזור אלייך בהקדם.
אין באפשרותי לומר לך בוודאות האם תוכלי להצטרף למסלול כי אין לי מספיק פרטים על הניסיון המקצועי והאקדמי שלך ולא ציינת היכן את מעוניינת ללמוד.