שלום לכם, עשיתי שנה אחת לימודי גננת (הסבה) ויש לי כבר תואר ראשון בחינוך. פחות רוצה להמשיך בגננת, אילו אופציות אני יכולה להמשיך בתחום החינוך הבית ספרי כך שיוכרו לי הלימודים האלה של השנה והם לא יהיו לריק? ועוד שאלה אם אני רוצה ללכת לכיוון של לימודי עולים חדשים? האם יעזור לי שעשיתי לימודי גננת (שנה אחת) ? ולמי לפנות. נא התייחסותכם לשתי השאלות. תודה
נ
נועה סטרוז
הכל תלוי במוסד הלימודים בו תלמדי
שלום סתיו,
היות והתחלת בלימודי חינוך ואת מעוניינת להמשיך בלימודי חינוך יש סיכוי דיי גבו שכמעט בכל מוסד לימודים שתגיעי אליו יקבלו ויכירו לפחות בכמה מהקורסים שעשית אך הכל בעצם תלוי במוסד הלימודים בו למדת עד עכשיו ובמוסד הלימודים בו את מתכנת ללמוד בהמשך היות ולכל מוסד לימודים יש מערכת יחסים שונה עם מוסדות אחרים. כך למשל, אוניברסיטאות יעדיפו לקבל ולהכיר בלימודים מאוניברסיטאות אחרות ולכן סטודנטים שמגיעים ממכללות עלולים לקבל הכרה בפחות קורסים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה לטופס יצירת קשר מקוון. אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך שם ויועץ לימודים יחזור אלייך בהקדם לסייע לך במעבר ולענות על כל השאלות שלך.
לימודי המשך
שלום לנועה, שאלתי גם על לימודי עולים חדשים. אני זו שיש לה תואר בחינוך ושנה אחת של לימודי גננת.. האם את יכולה לענות לי על זה..? אם אני רוצה לשנות ללימודי עולים חדשים איפה מלמדים האם זה יכול לעזור לי הלימודי גננת? בבקשה נא תשובתך/ם.
נ
נועה סטרוז
לימודי הוראת עולים חדשים
שלום סתיו,
עם הרקע שיש לך בחינוך אני מניחה שתוכלי להתקבל ללימודי הוראת עולים חדשים אך לצערי אין לי מספיק מידע כי לסייע לך ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה לטופס יצירת קשר מקוון שם תוכלי להשאיר את הפרטים שלך ויועץ לימודים עם המידע הרלוונטי יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך למצוא את המסלול המתאים ואת מוסד הלימודים המתאים ביותר עבורך.
איפה לומדים ומלמדים
שלום, ראיתי שנשאלתם על על לימודי עולים חדשים. וגם לי יש לה תואר בחינוך ושנה אחת של לימודי גננת.. היכן ניתן ללמוד וללמד לעולים חדשים? האם זה יכול לעזור לי הלימודי גננת?
נ
נועה סטרוז
לימודי הוראת עולים חדשים
שלום שירן,
כפי שציינתי כבר לסתיו בהודעה הקודמת, כדי לקבל מידע על מוסדות לימוד שתוכלי להתקבל אליהם עם הניסיון האקדמי והמקצועי שלך אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויחזרו אלייך בהקדם.
בעקרון חשוב לציין שבבסיס, יש סיכוי שיכירו לך בחלק מהקורסים שעשית אך היות ומדובר בלימודים מאוד שונים (למרות שהם מגיעים מאותו עולם - חינוך), יכול מאוד להיות שתצטרכי להתחיל את הלימודים מההתחלה.