שלום, יש לי תואר ראשון בחינוך, התחלתי הסבה להוראה השנה (ההסבה היא שנתיים) בתחום הגיל הרך עכשיו שנה ראשונה מתוך השנתיים של ההסבה אך לא בטוחה שבא לי להתעסק עם גיל זה ואני רוצה לשנות אולי לגיל יסודי. האם יהיו לי הכרות כמה אצטרך להשלים, האם זה ייקרא הרחבת הסמכה? ויהיה עלי להשלים רק עוד שנה? האם יכירו לי בשנה הזו? בבקשה תשובה ארוכה ומפורטת
נ
נועה סטרוז
שינוי מסלול הוראה
שלום דנה,
לימודי הרחבת הסמכה פונים רק למורים בפועל כך שעד שתהיי מורה בתחום מסוים לא תוכלי לפנות ללימודי הרחבת הסמכה. עם זאת, היו ואת כבר נמצאת בתו המסלול לחינוך יכול להיות שיכירו לך בשנת הלימודים הראשונה (או לפחות בחלק ממנה) אם תבקשי לעבור למסלול לגילאי יסודי. חשוב לציין כי כל מוסד לימודים מתייחס אחרת למעבר בין מסלולי לימוד, ואני בתור פורום לימודים חיצוני שאינו עובד ישירות עם מוסדות הלימוד עצמם לא יכולה לומר לך בדיוק במה יכירו לך במה לא ואם בכלל יכירו במשהו.
אני ממליצה לך לפנות למזכירות מוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על המעבר בין מסלול למסלול ובמידה ואת זקוקה למידע נוסף תוכלי להשאיר את הפרטים שלך בטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ לימודים יחזור אלייך בהקדם.