לימודי מדעים, ביולוגיה מולקולרית או כלכלה וחקר ביצועים?
לימודי מדעים, ביולוגיה מולקולרית או כלכלה וחקר ביצועים?
מיכאל
2 תגובות
לא יודע לאיזה כיוון לפנות... אני בן 27 יש לי תעודת אח מוסמך ללא תואר וכרגע עובד במקצוע בארגון פרטי ששייך לרשת גדולה ומרגיש שנתקעתי בדרך הלא נכונה בשבילי.. אשמח אם תעזרי לי להחליט.. קצת על האישיות שלי: יש לי יכולת ניתוח והסקת ומסקנות מאוד גבוהה יכולת אינטגרציה גבוהה יכולת תכנון יכולת קבלת החלטות כישרון פתרון בעיות וכישרון ארגוני טוב חשוב לי לציין הצד השלילי גם שהוא כישורים חברתיים דלים לא מתחבר לאומנות קשה לי להזדהות עם אנשים וגם איש מאוד מאוד לא ביצועי מתלבט אם לעשות תואר ראשון במדעים לרוב זה בביולוגיה מולקלרית או להמשיך לכיוון ניהולי יותר למשל כלכלה וחקר ביצועים או ניהול מערכות בריאות לדוגמא מה היית ממליצה לי לפי הנתונים שצגתי? תודה רבה
ש
שני יונגר
אתה בכיוון הנכון
שלום מיכאל,
נשמע לי שגם תחום חקר הביצועים ובכלל תחומי המחקר יכולים להיות טובים לך. לא כולם נולדו להיות מטפלים ולכן אני מבינה שאתה מרגיש שאתה לא ממצה את היכולות שלך ואינך חש סיפוק בעבודה. אני חושבת שבכל מקרה תואר ראשון הוא המפתח שלך כי לכיווני מחקר מכל מיני סוגים, תואר הוא הכרחי. לכן באמת מסלולים כגון: סטטיסטיקה, חקר ביצועים, ביואינפורמטיקה, ובהמשך קורסים למחקרים קליניים יכול להיות נהדר עבורך. יש לך לא מעט אפשרויות ברשימה שנתתי לך פה שלדעתי יכולות להיות טובות לך. זכור כמה דברים לפי מה שאתה כותב פה, עליך להתמקד בניה מקצועית ולהיות מומחה בה. אל תתפתה ללכת לכיוון ניהולי או טיפולי שוב כי נראה ממה שאתה מספר על עצמך שזה יעשה לך פשוט לא טוב. מה דעתך?
לא יודע לאיזה כיוון לפנות
..... אשמח אם תעזרי לי להחליט.. קצת על האישיות שלי: יש לי יכולת ניתוח והסקת ומסקנות מאוד גבוהה יכולת אינטגרציה גבוהה יכולת תכנון יכולת קבלת החלטות כישרון פתרון בעיות וכישרון ארגוני טוב חשוב לי לציין הצד השלילי גם שהוא כישורים חברתיים דלים לא מתחבר לאומנות קשה לי לזדהות עם אנשים וגם איש מאוד מאוד לא ביצועי מתלבט אם לעשות תואר ראשון במדעים לרוב זה פיזיקה או בביולוגיה מולקלרית או להמשיך לכיוון ניהולי יותר למשל כלכלה וחקר ביצועים, סטטיסטיקה או מנהל עסקים לדוגמא מה היית ממליצה לי לפי הנתונים שצגתי? תודה רבה