היי מה תנאי הקבלה לתואר ראשון ברוקחות? ובמידה והמתמטיקה שלי לא כזאת גבוהה, 3 יחידות בממוצע גבוהה יכולות להספיק? אני נורא מתלבטת אם לעשות פסיכומטרי או מכינה ייעודית, יש לך דעה בעניין? תודה מראש!
ש
שני יונגר
בגרות במתמטיקה לקראת לימודי רוקחות
שלום שרית,
אין דרישה לבגרות מסוימת במתמטיקה כדי להתקבל ללימודי רוקחות, אך מכיוון שהסכם הנדרש גם בבן גוריון וגם באוניברסיטה העברית הוא דיי גבוה כדי שתהיה בגרות חזקה במיוחד וזו לרוב מושפעת מציון המתמטיקה בין היתר. אם ממוצע הציונים שלך אינו מספק אולי כדאי לשקול מכינה ולאו דווקא רק שיפור הבגרות במתמטיקה. את כל אלו צריך לבחון מול הציונים הנדרשים בתנאי הקבלה. אך מכיוון שלא פירטת אותם פה אני לא יודעת לומר לך מה יותר כדאי שתעשי. אם תכתבי לי מה ממוצע הבגרות שלך ומהו ציון הפסיכומטרי שלך ובפרט מהו הציון בפרק האנגלית אוכל להשיב לך במדויק על השאלה.
רוקחות
מהן אפשויות התעסוקה ברוקחות מלבד מכירת תרופות
נ
נועה חזן
אפשרויות תעסוקה בסיום לימודי רוקחות
שלום מיכל,
בוגרי תואר ברוקחות יכולים להתקדם לתפקיד רוקח קליני, תועמלנות רפואית, מחקר או פיתוח בתעשיית התרופות ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מסלול הסבה לרוקחות הכולל מידע על אפשרויות התעסוקה השונות בתחום לאחר סיום הלימודים.
האם אני יכולה לעשות הסבה לרוקחות ?
סיימתי תואר ראשון בניהול מערכות בריאות האם אני יכולה לעשות הסבה לרוקחות , ואיפו אני יכולה לעשות , מה התנאים וכמה שנים . ותודה מראש
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
הסבה לרוקחות
שלום היפא,
אוניברסיטת בן גוריון והאוניברסיטה העברית מציעות מסלול הסבת אקדמאים לרוקחות. למסלול מתקבלים מועמדים בוגרי תואר BSC - "בוגר האוניברסיטה במדעים" בתחומים מדעי החיים, כימיה, רפואה, מעבדה רפואית, מדעים ביו רפואיים, רפואת שיניים, מדעי התזונה והמזון, כימיה תרופתית ומדעי החקלאות. לצערי, עם התואר שלך, יכול להיות שלא יאפשרו לך קבלה ישירה למסלול ולכן כדאי לפנות למוסדות הלימוד באופן אישי לקבלת מידע על הסיטואציה הפרטנית שלך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד, תנאי הקבלה ועוד.