אני מיואשת ולא יודעת מה ללמוד, מעניין אותי תחום תזונת ספורט, ספורט וכו'.. קראתי על תואר ראשון בוינגייט והבנתי שמדובר בלהיות מורה לספורט, לא מעוניינת להיות מורה. האם יש אפשרויות אחרות לתעסוקה עם התואר הזה? או לשלב קורס לאחר מכן?
ש
שני יונגר
לימודי תזונת ספורט
שלום נוי,
אם תחום תזונת ספורט מעניין אותך אז המסלול המומלץ ביותר עבורך מנקודת מבטי הוא ללמוד לתואר ראשון באחד מהתחומים הבאים: תזונה קלינית, פיזיותרפיה (אפשר גם להתמחות בפציעות ספורט), תואר ראשון בספורט. אפשרות נוספת היא כמובן למי שעוסק בספורט בצורה מקצועית, מאמנים ומדרכי ספורט. לאחר הלימודים המקצועיים הראשונים תוכלי ללמוד קורס התמחות בתזונת ספורט להשלמת הידע המקצועי החסר. כך שאפשר לומר שהתשובה היא כן, אפשר לאחר תואר ראשון בספורט להמשיך ללימודי תזונת ספורט.
המשך לשאלתי
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות המפורטת, עזרת לי מאוד. יש לי שאלה נוספת בנושא- ישנו מסלול משולב של רופין ווינגייט- תואר במנהל עסקים בהתמחות בריאות וספורט. רציתי לשאול האם גם לאחר תואר זה, אוכל להמשיך ללימודי תזונת ספורט? תודה!
ש
שני יונגר
בהחלט כן, יכול להיות מצוין
שלום נוי,
בהחלט הדבר אפשרי. בעיקר כי מדובר בתעודה ולא בתואר אז אין בעיה. לדעתי בכלל אם אתה לומד תחומים משלימים שהם תארים או תעודות ההופכים אותך לאיש מקצוע בעל ידע עשיר בתחומו, זה מסלול מעולה ללכת בו.