קבלה לרנטגן חייב ציון מינימלי בפרק האנגלית בפסיכומטרי הוא 100, אין משהו חילופי? כאילו יחידות בגרות או קורסים נוספים בזמן לימוד
ש
שני יונגר
ציון הפרק באנגלית בפסיכומטרי
שלום מראם,
בהחלט יש משהו חלופי. תוכל להיבחן באחת משתי הבחינות הבאות כחלק מקביעת הרמה שלך באנגלית: בחינת אמי"ר או אמירם. אם האנגלית שלך חלשה מידיי בכדי להצליח להגיע לציונים מינימליים אלו, אני ממליצה לך בחום להשקיע טרם הבחינות וטרם הגשת המועדות ללימודים, פשוט ללכת וללמוד אנגלית אם באחד מבתי הספר ללימודי אנגלית או באמצעות מורה פרטי. לצערי אין תחליף לכך. מה שאני מציעה שתעשה זה את הדברים הבאים: 1. נסה להירשם על תנאי מעבר של רמת האנגלית הדרושה (בהנחה שאתה עומד בכל שאר הקריטריונים) 2. הירשם לקורס לימודי אנגלית באחד מבתי הספר לאנגלית למשל: ברליץ, וולסטריט, דיאלוג וכו'. או למורה פרטי ללימודי השפה והכן את עצמך באופן אינטנסיבי במשך 3-4 חודשים. 3. הירשם לבחינת במהלך חודש יולי והכן את עצמך אליה כמו שצריך. חשוב לי להדגיש לפניך, כי ציון 100 בפרק האנגלית בפסיכומטרי משמעו רמה נמוכה מאוד באנגלית, כך שאתה בהחלט יכול להשתפר המון עד הבחינה. המשמעות של ציון 100 בפרק האנגלית גם כן אומרת לפחות 4 קורסים באנגלית במהלך הלימודים לתואר שזה המון, זה גם יקר וגם גוזל המון זמן ממך כסטודנט. אז שווה לעשות מאמץ עכשיו לקראת ההרשמה ללימודים. ובכל מקרה לעשות את הבחינה כדי שאם תפספס את הרישום לשנה הקרובה תרוויח אותו בוודאות בשנה הבאה.