בני מסיים לימודי רפואה - שנה שנייה בהונגריה. בגלל סיבות אישיות מאוד חשוב לי שיחזור לשנה רביעית לארץ - לצפת. נראה לי הזוי שבחור שסיים תואר ראשון ברפואת חירום, היה שנים בקבע ועכשיו מסיים שנה שנייה רפואה- התנאי לקבלה לצפת הם ציוני בגרות ופסיכומטרי. האם כדי להתקבל הוא צריך עתה לשפר את הבגרויות והפסיכומטרי, או שיש אפשרות אחרת כדי להתקבל?
ש
שני יונגר
תנאי הקבלה למסלול הארבע שנתי לרפואה
שלום שלי,
מה שאת מתארת פה מעט לא מסתדר לי עם תנאי הקבלה למסלול הארבע שנתי לרפואה בצפת. כיוון שבמפורש תנאי הקבלה הם תואר ראשון המוכר על-ידי משרד החינוך (המל"ג) בישראל בממוצע של 80 ומעלה וכן בחינת GRE ועוד מבחן חשיבה ושאלון אישי ביוגרפי. לאחר מכן יש מרכז הערכה לקראת הלימודים. אם בית הספר לרפואה דורש מבנך תעודת בגרות ופסיכומטרי, זה אומר שמאיזו שהיא סיבה הלימודים האקדמיים הקודמים שלו לא מקובלים. אני לא יכולה לדעת למה ולכן אני מציעה שתחזרו ותבררו את הנושא שוב. אם תרצי לשוחח עם גורם מטעם האתר "לימודים בישראל" ולבקש את עזרתם בפנייה למכללה, זה אפשרי בהחלט. תוכלי להשאיר פרטים ליצירת קשר איתך בתיבת צור הקשר המצורפת והם יחזרו אליך ויעזרו לך במהירות ומכל הלב. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.