שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שעשה הסבה מקצועית ללימודי רפואה ולומד בתוכנית של הארבע שנים דרך אוניברסיטת ת"א. אשמח מאוד לשמוע ולהתרשם.. אני עוד צריכה המון השלמות של קדם קורסים. כל טוב, ותודה
נ
נועה סטרוז
לימודי הסבה לרפואה - המסלול הארבע שנתי
שלום דנה,
לימודי הסבה לרפואה במסלול ה-4 שנתי מתקיימים בישראל באוניברסיטת בר אילן (הפקולטה בצפת) ובאוניברסיטת תל אביב. אני אומנם לא לומדת במסלול זה אך מכירה אותו היטב היות ומכרים רבים שלי לוקחים בו חלק (פחות בתל אביב ויותר בצפת אך המסלול מאוד דומה). אני ממליצה לך לפנות לסטודנטים השונים באמצעות הקבוצות הקיימות בפייסבוק בכדי לקבל מידע מהלומדים במסלול עצמו כך תוכלי לקבל מידע על צורת המבחנים, הלימודים, שעות העבודה בבתי החולים ועוד. צירפתי עבורך מאמר המסביר על המסלול ה-4 שנתי ובמידה ויהיו לך שאלות נוספות תוכלי לפנות אלינו באמצעות הפורום עצמו או באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך ליצירת קשר עם היועצים שלנו.
תודה נעה
תודה על התייחסותך. אחפש בפייסבוק, האם יש שם לקבוצה ספציפית? אשמח לדעת. מקווה מאוד שאצליח לשמוע מהסטודנטים שבמסלול. לעת עתה לא מצאתי בפייסבוק. אשמח להכוונה ספציפית. כל טוב
נ
נועה סטרוז
הסבה לרפואה - 4 שנתי בתל אביב
שלום דנה,
אין לי שם ספציפי לקבוצה אך אני בטוחה שכמו שלמסלול של צפת קיימות כבר 15 קבוצות לפחות החברה מתל אביב התחילו גם הם קבוצה לכל מחזור.