מישהו יכול בערך לדרג לי את רמת האוניברסיטאות מבחינת היקף חומר ורמת לימודים בתואר במתמטיקה? (מהרמה הגבוה לנמוכה) תודה
נ
נועה סטרוז
לימודי מתמטיקה לתואר ראשון
שלום נדב,
ברחבי הארץ ישנם כמה מוסדות לימוד המציעים לימודי מתמטיקה לתואר ראשון, ביניהם: אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת בן גוריון, המכון הטכנולוגי חולון, אוניברסיטת בר אילן, האוניברסיטה העברית ועוד. קשה לדרג את רמת הקושי והיקף החומר בכל תואר אך אני יכולה להגיד לך שהלימודים ברמה גבוה מאוד בכל מוסדות הלימוד ולכן אני ממליצה לך לבחור מוסד לימודים לפי מאפיינים נוספים (נוחות גיאוגרפית, עלויות, מסלולי הלימוד ועוד). צירפתי עבורך מאמר המסביר על לימודי מתמטיקה ותוכל לפנות לכל מוסד לימודים בכדי לקבל מידע נוסף על תהליך ההרשמה ותנאי הקבלה לכל מוסד לימודים.
המשך שאלה לנעה - מתמטיקה תואר ראשון
היי נעה ראיתי שקיימת שלוחה של אוניברסיטת חיפה במכללת אורנים לתואר ראשון במתמטיקה. האם אכן התואר זהה לחלוטין מבחינת רמת לימוד בין 2 המוסדות?האם מסתכלים על הבדל במקומות עבודה לדעתך? רב תודות
נ
נועה סטרוז
מתמטיקה לתואר ראשון
שלום נדב,
האם כוונתך לחוגים המשולבים של מתמטיקה? אם כן הלימודים הם מטעם אוניברסיטת חיפה וכך גם תעודת סיום הלימודים ולכן לא אמור להיות שום הבדל או יחס שונה לבוגרי התואר במכללת אורנים.