שלום רב, אני מעוניינת ללמוד רנטגן ודימות, בעלת תואר ראשון, יש לי פטור באנגלית, אך הפסיכומטרי שלי לא תואם את הדרישות, מה ניתן לעשות? האם ניתן ללמוד רק את הקורס ללא תואר ואיפה? תודה מראש והמשך יום טוב
נ
נועה סטרוז
קורס לימודי רנטגן
שלום שגית,
לימודי טכנאי רנטגן נמשכים לרוב כשנתיים, בסופם מקבל הבוגר רישיון לעסוק כטכנאי רנטגן. יחד עם זאת, על מנת להתקדם במקצוע רנטנאות ודימות, מומלץ להמשיך ללימודי המשך לתואר ראשון ברנטגנאות ודימות. אני מאמינה שברגע שתהיי בוגרת קורס רנטגן תוכלי להגיש בקשה לקבלה לתואר ראשון וייתכן ויציעו לך הקללות היות ואת מתקדמת יותר מאלו שהגיעו ללא רקע בכלל אך עם ציון פסיכומטרי מתאים.
מוסדות הלימוד המציעים קורס רנטגן הינם: בית הספר לרנטגנאות ודימות, שירותי בריאות כללית, בית הספר לרנטגנאות ודימות תל אביב, ע'ש סוראסקי ,בית הספר לרנטגנאות ודימות רמב'ם חיפה, בית הספר לרנטגנאות ודימות אסף הרופא.
ממליצה לך לפנות לכמה מהם כדי לוודא את תנאי הקבלה ואת אפשרויות ההתקדמות בעתיד.
קורס לשם תעודה ברנטגן והדמיה תמצאי למיטב ידיעתי במכללת מישלב, בבית החולים אסף הרופא ובמרכז הרפואי סוראסקי. לרוב כיום הקורסים משולבים בלימודי תואר ראשון, אז תצטרכי לבדוק את התאמתך למסלול אך בעיקרון הקורס עצמו אורך שנתיים. תוכלי לקרוא את כל הפרטים על התחום בקישור בתחתית התשובה שלי.