אני לא מצליחה למצוא הרבה מידע על התחום אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי:) שמעתי ממספר אנשים שונים שבאוניברסיטת ת"א יש מסלול מקוצר של בערך 7 שנים ללימודי פסיכיאטריה שלא כולל לימודי רפואה.. בהתחלה לא האמנתי לזה כי פסיכיאטריה היא התמחות שאליה מגיעים רק לאחר סיום לימודי הרפואה אבל לאחר שמעתי על כך מ3 אנשים שונים החלטתי לברר. לפי מה שאמרו לי מסלול זה מתחיל מתואר במדעי המוח אבל לא ראיתי על זה מידע בשום מקום.. רציתי לדעת אם אתם יודעים על קיומו של מסלול זה? ובנוסף, אשמח אם תוכלו לתת לי מידע נוסף על מקצועות שבהם אפשר לעסוק לאחר תואר ראשון בביו' ופסיכו' עם דגש על מדעי המוח שאינם קשורים למחקר..
ש
שני יונגר
אני לא מכירה את המסלול הזה- מומלץ לפנות למוסד הלימודים
שלום נעם,
לא ידוע לי על המסלול המדובר. כן קיימים מסלולי לימוד כמו חקר התודעה או חקר המוח, אליהם מגיעים מתואר ראשון במדעי החיים בדרך כלל. אך את המסלול שאת מציינת כאן אני לא מכירה. אני ממליצה לך לפנות למדור הרישום של האוניברסיטה או לייעוץ הטלפוני שלהם ולברר במה מדובר. גם שלושה סטודנטים שונים יכולים לטעות במינוחים, חבל שתתחילי מסלול שהוא לא מה שאת מחפשת. כי עד כמה שידוע ההתמחות בפסיכיאטריה אורכת שלוש שנים ומיועדת למתמחים ברפואה. התחומים שבהם ניתן לעסוק לאחר תואר ראשון בביולוגיה ופסיכולוגיה או מדעי המוח הם מחקר, לשם מכוונים התארים הללו ולא לשום כיוון אחר. יחד עם זאת עם תואר ראשון בתחומים הללו לא ניתן למצוא עבודה בתחום הלימוד, לכן בכל מקרה תואר שני הוא הכרחי.