אני עומדת לבחור מסלול לתואר ראשון ומאוד מאוד מתבלטת. מצד אחד מאוד מעניין אותי מסלולים מדעיים ובמיוחד מסלול שנתקלתי בו לאחרונה - מדעי התזונה, מצד שני מאוד מלחיץ אותי העניין הפרקטי..הבנתי שהשכר לא משהו והמשרות בדר"כ חלקיות ויש לשלב כמה משרות ביחד..מישהו יכול כן להמליץ על המסלול?
אני בטוחה ביכולות שלי וכן שואפת לשכר גבוה, ולכן מתלבטת האם להתפשר על זה וללכת על משהו שמעניין אותי כמו מדעי התזונה (בין המסלולים היחידים שאהבתי כל קורס בו!) או לבחור במקצוע פרקטי יותר שאין לי כל כך עניין בו כמו חשבונאות/אחד מתחומי ההנדסה..
מאוד מפחדת שאני אתחרט אם אני אלמד משהו שלא מספיק מעניין אותי, מצד שני לא רוצה למצוא את עצמי בגיל 30-40 עם משכורת עלובה..
אשמח לשמוע את דעתכם, תודה :)
ש
שני יונגר
האם ללמוד מדעי התזונה?
שלום,
מי שמצליחים כיום בתחום התזונה הם לאו דווקא התזונאים הקליניים אלא דווקא אלו שעוסקים בתזונה בדרכים אחרות. כך שבהחלט אפשר להרוויח ולא מעט. להבטיח לך הבטחות אני לא יכולה באף מסלול לימודים, אני רק יכולה לומר לך שהשמועות על תחום התזונה הן דיי נכונות, להוציא מן הכלל את מה שציינתי לפניך כאן. החליטי מה שנכון לך, אני מסכימה שצריך ללמוד אתך מה שמעניין אך יותר את מה שהעבודה בו היא מתאימה לך. כי בסופו של דבר שגרת עבודה היא כמעט זהה בכל תחומי העיסוק ולכן העניין יכול להגיע בעבודה גם ממקומות אחרים שהם לאו דווקא התאוריה.