שלום רב לכם ... אני כעת סטודנט לרפואה באודסה, אוקראינה .. שנה רביעית .. סיימתי בהצלחה שלוש שנים בכל במקצועות הנדרשים ועברתי במבחן השלוש שנים בציון שמונים ושתיים ... אני מעוניין לעבור למסלול הארבע שנתי בתל אביב ... שאלותיי הן: מה הם הקריטריונים הנדרשים כדי להתקבל במסלול זה?? מה הם מועדי הקורס להכנה למבחן קבלה ומה הן מועדי מבחן הקבלה ?? כדי שאוכל לסדר תוכנית בעזרתה אוכל להתכונן בקורס למבחן וללמוד היטב בכדי לעבור מבחן זה ... כי אני לוקח סיכון לעזוב את השנה הרביעית פה בכדי להצטרף למסלול זה כבר בשנה הבאה ... מה הם פרטיו של מסלול זה?? אתר של מוסד זה ?? כדי ללמוד יותר על המוסד הזה ועל המסלול ההוא ?? ובסוף אני מבקש ממך ייעוץ לגבי מה מומלץ לי לעשות ברגע נתון זה ?? המון תודה לכם ... מחכה בקוצר רוח לתשובתכם :) כל טוב
ש
שני יונגר
תהליך קבלה למסלול הארבע שנתי ברפואה
שלום אדם,
אני מאוד ממליצה שתיצור קש עם אנשי השירות של האתר למענה על כל השאלות הללו. במיוחד כי דרושים לך מועדי קורסים וכו' שלא ניתן לתת תשובה לשאלות הללו במקרה שלך במעמד הפורום.
אני יודעת לומר לך שיהיה עליך קודם כל לאשר את התואר במשרד החינוך וקבל עליו הכרה של המל"ג. בנוסף תצטרך לעשות את בחינת GRE על-מנת להתמודד על מקום בתואר הראשון ברפואה הארבע שנתי בישראל.
הסיבה שחשוב לי שתיצור קשר עם אנשי השירות של האתר היא שעליך לעשות את בחינת GRE בהקדם האפשרי, כדי שתוכל להירשם ולהגיש מועמדות לשנה הבאה ולא תאלץ להמתין שנה נוספת.
צירפתי לך קישור ליצירת קשר עם אנשי השירות. הם ישמחו לעזור לך.