היי, נרשמתי לטכניון ללימודי הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון והתקבלתי. לאחרונה עלו בי ספקות לגבי המסלול מאחר והמטרה הסופית שלי היא להגיע למחקר מחלות, אז אולי הדרך הפשוטה והאופטימלית היא דרך תואר ראשון בביולוגיה ובהמשך תואר שני ודוקטורט. מצד שני תואר בהנדסה הוא מאוד פרקטי השאלה היא עד כמה זה קריטי כאשר מדובר בכל מקרה בהרבה שנים באקדמיה?
ש
שני יונגר
התואר טוב אך לא מדויק למטרה שלך
שלום גלי,
הלימודים הם הכלי שלך להגיע למטרה הסופית שלך. הנדסת ביוטכנולוגיה היא אחת הדרכים לשם, אך אני לא בטוחה שמסלול עם התמחות במזון הוא מה שנכון לך. אולי אם תתמחה בכימיה או תלך על מסלול דו חוגי עם כימיה. תראי אם זה אפשרי לשנות את זה נכון להיום. אם לא אז זה עדיין מסלול טוב רק בתואר השני תהיי חייבת להתחיל לתהמקד הרבה יותר.