אני בעלת תואר ראשון ומתעניינת בלימודי הסבה לסיעוד. א. האם יש מסלול כזה בבן-גוריון? ב. האם יש מקום עם מסלול שמתאים לאימהות? מה הפרטים שלו? ג. מה גובה שכ"ל של הסבה? האם יש מילגה שיכולה לעזור?
ש
שני יונגר
הסבת אקדמאים לסיעוד בבאר שבע
שלום,
א. המסלול מתקיים בבית הספר לסיעוד בבית החולים סורוקה ולא באוניברסיטה. לצורך לימודי הסבת האקדמאים לסיעוד מתפקד בית הספר כשלוחה של בית הספר לסיעוד קפלן. ב. המסלול המתאים לאימהות היחידי שאני מכירה מתקיים בבית החולים ממאיר בכפר סבא. שם החופשות וסדר היום מותאמים לחופשות בית הספר ושעות הלימוד בבית הספר. ג. עלות הקורס היא 23,900 ₪ אך בחלק מהמקרים ניתן לקבל מימון של עד 80% מעלות הלימודים זו. במסגרת מימון של משרד הבריאות, פר"ח סיעוד וכו'.
הסבה לסיעוד
בעלת תואר ראשון רצה לבדוק אפשרות לתחיל ללמוד סיעוד
ש
שני יונגר
הסבת אקדמאים לסיעוד
שום גולנארה,
נהדר. במידה והממוצע שלך בתואר הראשון עומד על לפחות 75 ותעבר את ראיון הקבלה ללימודים תוכלי ללמוד באחד ממסלולי ההסבה לסיעוד בבתי הספר לסיעוד ברחבי הארץ. מכיוון שלא רשמת לי היכן תרצי ללמוד אני לא יכולה להרחיב הרבה על הנושא. מצרפת לך הסבר על לימודי ההסבה בקישור בתחתית התשובה שלי.
הסבה ללימודי סיעוד
הי, אני בעלת תואר לחינוך מיוחד, מעוניינת בהסבה לסיעוד בבן גוריון. אפשר לקבל פרטים על המסלול? כמה זמן? גובה שכ"ל? מלגות? ועוד..
נ
נועה חזן
הסבה לסיעוד באוניברסיטת בן גוריון
שלום יהודית,
ההרשמה ללימודי הסבת אקדמאים לסיעוד פתוחה בפני כל אקדמאי, בוגר תואר ראשון בציון 80-85 ומעלה שיעבור ראיונות אישיים בהצלחה. ההרשמה מתבצעת מול מוסד הלימודים עצמו. משך הלימודים כשנתיים וחצי וגובה שכר הלימוד הוא סטנדרטי אוניברסיטאי כמו בתואר ראשון לסיעוד.
לגבי מלגות ניתן לבדוק מול קופות החולים השונות ומול מוסד הלימודים עצמו. חשוב לציין כי מדובר בעצם בהסבה של קפלן / סורוקה כאשר סורוקה נחשבת לשלוחה הדרומית. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסד ההכשרה, תכני הלימוד, תנאי הקבלה ועוד.