סיעוד, ביולוגיה או עבודה סוציאלית - קבלה ללא פסיכומטרי
סיעוד, ביולוגיה או עבודה סוציאלית - קבלה ללא פסיכומטרי
לי
1 תגובות
שלום רב. אני אתחיל בזה שיש לי תעודת בגרות 5 יחידות אנגלית 3 יחידות מתמטיקה 5 יחידות מדעי החברה ו5 יחידות תקשורת סה"כ 29 יחידות לימוד. בדקתי את הממוצע שלי והזדעזעתי יש לי ממוצע של 84 ללא בונוסים ועם בונוסים ממוצע 95. דיברתי עם יועצים שאמרו לי שהממוצע הזה גרוע ואף אוניברסיטה או אפילו מכללה לא יקבלו אותי. אני באמת לא יודעת מה לעשות. כל החיים תכננתי לעשות תואר בסיעוד / ביולוגיה/ פסיכולוגיה / עבודה סוציאלית ... אני לא יודעת אם לשפר חלק מהבגרויות או לעשות פסיכומטרי? אני חיילת משוחררת ככה שכל שכל שקל חשוב. 1. מה הייתם עושים במצב שלי? 2. האם יש מקומות שיקבלו רק על פי תעודת בגרות? תודה רבה.
ש
שני יונגר
מי קבע שממוצע 95 הוא לא ממוצע טוב?
שלום לי,
קודם כל, לא ברור לי מי היועצים שדיברת איתם, שקבעו בצורה כזו כי הממוצע שלך גרוע ולא תוכלי להתקבל ללימודים באף אחד מהמסלולים שציינת פה. זה מאוד מקומם אותי לשמוע אמירות כאלו חסרות אחריות. מה שאני מבקשת כדי לתת לך עצה טובה הוא שתחליטי. מה מהרשימה שמסרת פה את באמת רוצה ללמוד, כי לכל מסלול אפשרויות שונות לקבלה ולכן תנאי הקבלה מאוד משתנים ביניהן. לאחר שתכתבי לי מי מהמסלולים האלו הוא זה שאת באמת רוצה ללמוד אתן לך את כל האפשרויות העומדות לרשותך, עם או בלי פסיכומטרי באוניברסיטה או במכללה. אני מסכימה שכל שקל חשבו אחרי הצבא ובכלל בחיים, ולכן את חייבת להתמקד, כך תוכלי לפעול בצורה שקולה ומדויקת יותר. אנא כתבי לי כדי שאוכל לומר לך מה האפשרויות שלך.