אם יש לי תואר וממוצע מעל 90 . האם יש צורך בפסיכומטרי? אם כן, כמה ציון פסיכומטרי לבעלי תואר?
ש
שני יונגר
לא דרוש פסיכומטרי
שלום ענבל,
תנאי הקבלה למסלולים להסבת אקדמאים לסיעוד הם תואר ראשון בממוצע 75 ומעלה וכן מעבר של ראיון קבלה אישי או קבוצתי או שניהם. כמו כן יש לעבור מבחן סיווג לרמת האנגלית בתואר. אין צורך בפסיכומטרי במסלול המיועד לאקדמאים, אם כבר יש לך תואר ראשון אז ממש לא דרוש פסיכומטרי נוסף.
השלמת הסבה לתואר
שלום שני , אני רק בת 27 ומרגישה שמאוחר.. אבל היום פגשתי חברה בת 40 שמתחילה לימודי תואר של 4 שנים בסיעוד...
ותהיתי...
לאחר שמסיימים את לימודי ההסבה של השנתיים. כמה זמן עוד לומדים כדי להשלים לתואר? האם שווה יותר ללמוד 4 שנים מההתחלה בשביל תואר? או לעשות הסבת אקדמאים ואז להשלים לתואר?! מבחינת הנוחות, התשלום, הזמן הלחוץ וכו'..
תודה על התגובות המהירות והיעילות.
ש
שני יונגר
חבל לבזבז זמן על תואר ראשון נוסף
שלום ענבל,
ממש אין צורך בתואר ראשון נוסף בסיעוד ובמיוחד עם ממוצע כמו שלך. לימודי ההסבה יקנו לך את הידע הדרוש כדי להיות אחות וכן את כל הזכויות והסמכויות של אחות אקדמאית. פשוט במסלול קצר משמעותית של שנתיים במקום ארבע שנים. יש מסלול של שנתיים וחצי אם תרצי באוניברסיטת תל אביב שבו תקבלי תואר נוסף בסיעוד. את יכולה לפנות אליהם לפרטים. אני יודעת לומר לך שנכון להיום עדיף לך ללמוד במסלול ההסבה לאחר מכן לפנות לאחר התחומים שמעניין אותך וללמוד קורס על בסיסי שהוא התמחות בתחום דעת מסוים ולאחר מכן לצורך קידום והעלאה בשכר תוכלי ללמוד לתואר שני בסיעוד. לא תהיה לך בעיה בכלל להתקבל ללימודים עם ממוצע גבוה כשלך בתואר הראשון.