רציתי לדעת האם מסלול האימהות עדיין קיים במאיר? אני לא מצליחה למצוא את המידע באתר של מאיר שזה מוזר מאוד כי היה מידע לגבי המסלול הזה :/.
בכל אופן, באילו שעות לימוד מדובר? באילו ימים? אני יודעת שהוא ארוך יותר אבל משיקולים אישיים אני שוקלת גם אותו.
והכי חשוב האם המסלול נפתח פעמיים בשנה כמו מסלול ההסבה (אני בעלת תואר אקדמאי) או פעם בשנה כמו מסלול התואר הרגיל?
תודה רבה, קירה
ש
שני יונגר
לימודי אחיות במסלול אימהות
שלום קירה,
ראשית, המסלול הוא אינו מסלול אקדמאים ולכן נפתח רק באוקטובר, למיטב ידיעתי. לגבי המסלול עצמו, הלימודים נמשכים בכל יום עד לשעה 13:30 בערך כדי שתוכלו לצאת לאסוף את הילדים ממסגרות בתי הספר וכן החופשות מותאמות לחופשות הילדים ולא לחופשות הסמסטר כמו אצל שאר הסטודנטים. הלימודים גם כן ארוכים יותר ואורכים שלוש שנים ולא שנתיים וחצי כמו בלימודי האחיות המוסמכות בדרך כלל. להיותך אקדמאים אין השפעה על אורך הלימודים, אך אולי תהיי זכאית למספר פטורים מה שיקל עליך את העומס במסלול זה. בסופו של דבר המטרה היא זהה לקבל תעודת NR של אחות מוסמכת. אני ממליצה להתקשר לבית הספר בבית החולים לפרטים נוספים על המסלול. אולי מסיבות טכניות באתר הם הסירו את המידע כדי לעדכן אותו, אז בטלפון תקבלי תשובות הכי מהר.