שלום. אני מעוניינת לעשות הסבה לסיעוד או לתואר פרה רפואי אחר ורציתי לדעת מה ההליך אם יש לי תואר ראשון במנהל עסקים. כמה זמן הלימודים והאם יש אפשרות לשלב עבודה. התעניינתי גם בלימודי טכנולוג רפואי כגון דימות ורנטגן וכאלה
ש
שני יונגר
לימודי תעודה בתחום פרא רפואי לאקדמאים
שלום טינה,
תנאי הקבלה ללימודי ההסבה לסיעוד הם תואר ראשון בכל תחום בממוצע של 75 ומעלה וכן מעבר של מבחן סיווג באנגלית ומבחני מיון אחרים שקובע כל מוסד לימודים לעצמו. הלימודים עצמם אורכים שנתיים בחלק מהמסלולים תקבלי תעודת NR לאחות מוסמכת ובחלקם תעודת NR ותואר ראשון נוסף בסיעוד. בסוף כל אחד מהמסלולים הללו תוכלי להתחיל לעבוד כאחות מוסמכת ואקדמאים בבתי החולים קופות החולים וכו'. וכמובן להמשיך וללמוד לקורסים על בסיסיים או תואר שני בסיעוד. לגבי טכנולוג רפואי, מאוד תלוי באיזה מסלול תבחרי, יש מסלולים המובנים כתואר ראשון כולל תעודה שבהם תצטרכי לבדוק אם מבחינת בתי הספר לרנטגן התואר שלך מקובל ואם לא תתבקשי ללמוד את עיקרי התואר הראשון הנלווה ללימודי התעודה. בכל מקרה ההרשמה הראשונית היא דרך בתי הספר לרנטגן. הלימודים לתעודה בלבד של טכנאי מכשור רפואי הכוללים תיקון ותפעול של ציוד טכני מסוגים שונים כולל רנטגן גם הם אפשריים ואינם תלויים בלימודים האקדמיים שלך. תולכי לקבל את כל הפרטים על הנושא בקישור בתחתית התשובה שלי.