שלום לכולם! שמי אינה אני אחות בסורוקה מזה 4 שנים, עייפתי ממשמרות וחשבתי למצוא משרה מלאה רק בקרים מחוץ לכותלי ביה"ח הציעו משרה בחברת פארמה גדולה אך אני מתלבטת מאוד וחוששת לאבד את זכויותיי בבה"ח ולא להיות מרוצה במשרה החדשה ואז חבל על כל המאמץ מישהו שמע או התנסה בעבודה מסוג זה הבנתי שיש רכב צמוד ...תנאי שכר ? שכר ברוטו? תנאים סוציאליים? חייבת עזרה לפני קביעת ראיון !!!! תודה מראש לכולם.
ש
שני יונגר
עבודה בתועמלנות רפואית
שלום אינה,
מאוד תלוי מה המסגרת שבה תעבדי ומה המוצרים אשר תפקידך לשווק. חשוב שתשמעי הכל ותארי מה בדיוק ידרשו ממך. אפשר לומר שמי שטוב בעבודת תועמלנות בהחלט אינו עובד הרבה מידיי שעות ואינו עובד קשה, אלא פשוט חיי את העבודה שלו ואת הקשר עם הרופאים להם הוא משווק את המוצרים של חברת הפארמה בה הוא מועסק. השאלה היא האם את האדם המתאים לעבודה שיווקית ומכירתית במידה מסוימת. שווה לשמוע מה מציעים ומהוא אופי העבודה באותה חברה בה מציעים לך את המשרה ולהחליט בהתאם.
בברכה, שני
א
אינה
חברת תרופות
שני תודה על המענה קודם כל. רשמת לי שתלוי איזה מוצרים משווקים בחברות תרופות. למה התכוונת ? יש מוצרים יותר מומלצים כלומר שיותר קל לשווק אותם ? ידוע לך מה טווח שכר ברוטו ? תודה
ש
שני יונגר
תועמלנות רפואית עבודה ושכר
שלום אינה,
בגדול אפשר לחלק את שיווק המוצרים הרפואיים לתרופות ולמכשור רפואי. כל מסלול כזה דורש ידע שונה ואופי העבודה בו שונה. כך למשל אם את משווקת מכשור רפואי מציל חיים למקרים נדירים יחסית, אז ייתכן מאוד שבכ לשעה ביממה יהיה עליך להגיע לבית החולים כדי לספק את המוצר ללקוח שלך (הרופא המנתח). אבל עיקר התפקידים מצריכים עבודה מאוד נינוח בשעות הבוקר ויחסי אנוש לא פחות ממצוינים כי בסופו של דבר הרופאים צריכים לפתוח לך את דלתם. העבודה היא בשעות מאוד נוחות ואפשר להגיע בה גם לשכר מאוד גבוה. השכר מתחיל ברמה של 7-10 בחודש ולאחר ניסיון אפשר להגיע לשכר של עד 20 בחודש וכמובן רכב צמוד ועוד הטבות בהתאם לגודלה של החברה בה תועסקי. ללא ספק זהו תחום משתלם.
בברכה שני
נ
נידאא
עבודה בסיעוד
שלום אני סטודנטית לסיעוד ומאד חושבת על העבודה. אני עם תינוקת ולא רוצה לעבוד בבתי חולים כי הם יבקשו ממני משמרות ואני לא אוכל לתת משמרות. אז השאלה שלי האם יש משרות לאחות בחברות אם יש אופציה כזאת אז מה החברות שדורשים אחים ואחיות ומה העבודה תהיה בדיוק? וכמה אחות עובדת בחברה תרופות או מכשור רפואי מקבלת? אשמח אם תעזרו לי
נ
נועה חזן
עבודה כאחות בקהילה
שלום נידאא,
בשלב מסוים התינוקת שלך תגדל, וכל שאר הילדים שיהיו לך אז חשוב לקחת בחשבון שבבית החולים השכר הוא הגבוהה ביותר בגלל המשמרות שציינת. עם זאת, ישנן אפשרויות אחרות. את יכולה לעבוד במרפאות פרטיות (בעיקר אחה"צ/ערב) ואת יכולה לעבוד במרפאות של קופות החולים במשמרות שלא כוללות סופי שבוע, לילות או חגים. העבודה היא עבודה סטנדרטית - הוצאת דמים בעיקר ומעקבים על מטופלים בקהילה לפי התחום אליו תתקבלי. אני לא מכירה הרבה אחיות שעובדות בחברות של מכשור רפואי ולכן כדאי לברר האם זה באמת רלוונטי ומה האפשרויות באזור המגורים שלך.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
נ
נידא
לימוד המשך
היי יש לי שאלה, אני מעוניינת לעבוד בחקר הסרטן ובתחום המחקרים אני עושה תואר שני בביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה ורוצה לדעת באיזה תחום צריך לעשות תואר שלישי כדי שאוכל להשתלב בתחום המחקרים ובמיוחד תחום חקר הסרטן או תעשיית המכשור הרפואי או התרופות. אשמח לתשובה בבקשה.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
תואר שלישי
היי נידא,
ישנם מסלולי רבים למחקר בתואר שלישי בתחום הביולוגיה כאשר בכל מוסד לימודים תחומים המחקר משתנים :
באוניברסיטת בר אילן למשל - מיקרוביולוגיה כללית ורפואית, בטכניון ישנו מסלול ייחודי לחקר הסרטן.
צירפתי בתחתית ההודעה קישור למאמר עם מיד על המסלולים השונים בביולוגיה לתואר שלישי ואני מציעה לך ליצור קשר עם מוסדות הלימוד שמעניינים אותך כדי לברר על מסלולים ייחודים או תחומי מחקר חדשים שתוכלי להשתלב בהם.