מי יודע איפה תיפתח בקרוב תוכנית הסבת אקדמאים לסיעוד לימודי תעודה? הלימודים לתואר כנראה מיותרים לי כבעלת BA ותובעניים מדי מבחינת שעות. באיזור המרכז
ק
קירה
בכל בית ספר לאחיות/אוניברסיטה
באוניברסיטת תל אביב יש להם תוכנית בת שנתיים וחצי שבמסגרתה מקבלים תואר ראשון (BA) ותעודת אחות.
מאיר כפר סבא, אסף הרופא, תל השומר, קפלן, וולפסון (בררתי ספציפית לגבי מאיר/אסף הרופא-באסף הרופא הם סוגרים את ההרשמה להסבה כבר מחר במאיר מדובר על בסיס מקום פנוי כלומר עד שהכיתה תתמלא)
בהצלחה!
ד
דליה
תודה!
חבל שפיספסתי את איכילוב שקרובים אלי יותר... אנסה את תל השומר. אם יש לך מידע עליהם ועל התוכנית אשמח לשמוע. באוניברסיטה דורשים ימי לימודים ארוכים מדי לאמא לשלושה קטנים... וכבר יש לי BA
ק
קירה
ביררת עם איכילוב?
אני לא יודעת אם אני יכולה לתת חוות דעת על הלימודים בבתי הספר השונים. חבל שאין כאן שליחת הודעה פרטית אבל מוזמנת להשאיר לי מייל
ד
דליה
תודה! המייל שלי:
dahlia.neumann@gmail.com
ש
שני יונגר
מסלול לתעודת אחות מוסמכת לאימהות
שלום דליה,
קראתי את ההתכתבויות הקודמות אז רק אוסיף, כי קיים מסלול בבית החולים מאיר שאינו סלול הסבה אמנם, אך הוא מותאם ומיועד לאימהות. במסלול התאימו את חופשות הלימודים לחופשות משרד החינוך וכן שעות הלימודים הן עד לשעה 14:00 בערך כדי שיהיה אפשר להספיק לחזור ולאסוף את הילדים מהמסגרות. מכיוון שזה לא מסלול ייעודי לאקדמאים תצטרכי לברר לגבי פטור מקורסים מה יאפשרו לך בבית הספר עצמו, אבל זו יכולה להיות אופציה נוחה עבורך. בסופו של דבר המטרה זהה תעודת NR בסיום הלימודים כמו במסלולי ההסבה.