אין באפשרותי להתקבל ללימודי סיעוד, כיוון שממוצע ציוני הבגרות שלי הוא 75 בלבד. חשבתי על האפשרות של אחות מעשית, איפה אפשר ללמוד את זה בשנה הבאה? האם מי שיש לה קורס אחיות מעשיות יכולה לאחר מכן לעשות השלמה לאחות מוסמכת? בלי צורך בפסיכומטרי וכו'...
ש
שני יונגר
לימודי השלמה מאחות מעשית למוסמכת
שלום גלי,
אם תרצי בעתיד לעשות השלמה לאחות מוסמכת מאוד ייתכן שידרשו ממך לעמוד בתנאי הקבלה הראשוניים לאחות מוסמכת (בגרות ופסיכומטרי) ולכן אני חושבת שלפני שאת מקבלת החלטה ללכת וללמוד קורס אחיות מעשיות במקום קורס אחיות מוסמכות בגלל ציונים נמוכים בתעודת הבגרות כדאי שתבררי את הנושא. אני מפנה אותה לאנשי השירות של האתר שיסייעו לך לברר מהם תנאי הקבלה לאחיות מעשיות בקורסים להשלמה לאחות מוסמכת. כדאי שתדעי מראש מה הולכות להיות הדרישות ממך כי מה שלא תעשי היום יהיה מורכב יותר לעשות בהמשך הדרך. תוכלי ליצור קשר עם אנשי השירות באמצעות הקישור בתחתית התשובה שלי.
לימודי השלמה מאחות מעשית למוסמכת
שלום , כן ניתן להשלים מאחות מעשית לאחות מוסמכת, בתנאים: 1. תעודת אחות מעשית. 2. ציון פסיכומטרי של 500 לפחות , או לחילופין מבחן מסו"ק בציון 210 לפחות. ואם החלטת ללמוד לתעודת אחות מוסמכת בהתמחות גריאטרי, אזי אין צורך לתנאי מס' 2 בחלק ממקומות ההשלמה ולחלופין ישנם מבחן פנימי או ראיון אישי. ובכלל המקומות כן צריך לעמוד בשני התנאים 1 ו- 2.
משך הלימודים: שנתיים. - 4 סמסטרים. ימי לימוד: 3 ימים בשבוע.