נרשמתי ומבחינת ציונים התקבלתי. קיבלתי זימון לראיון אישי לסוף חודש מאי, רציתי לדעת בגדול מה הרשום שמצפים להשאיר? אציין כי בתחום הפיזי, כמו לקיחות דם ועירויים אין לי ניסיון למרות העובדה שעשיתי שירות לאומי של שנתיים במערך הסיעוד במרפאה קהילתית. אבל השירות גרם לי לבחור ללמוד את התחום, וממש נשאבתי לזה. יש לי מכתבי המלצה ממנהל המרפאה, מהאחות האחראית ואף מהאחוז האחראית במחוז. אשמח לטיפים לראיון, תודה
ש
שני יונגר
הכנה לראיון הקבלה ללימודים
שלום דניאל,
בראיון רוצים לראות ולבחון את ההתאמה שלך ללימודים. בעיקר רוצים לראות שאתה מבין לאן אתה נכנס מבחינת האחריות ומבחינת אופי העבודה. לימודי סיעוד אינם מתהדרים בתנאי קבלה מאוד נוקשים מבחינת ציונים, אך לאחר מכן הלימודים והעבודה המעשית בהם אינם קלים בהכרח ומוסדות הלימוד רוצים להיות בטוחים שמי שבחר במסלול הלימודים הזה יודע למה לצפות ומה יידרש ממנו וכי הוא מוכן לעמוד בדרישות הללו. בעיקר בגלל החלק הפיזי של הלימודים. אתה בהחלט נשמע כמו מועמד קלאסי ללימודים, אז רק למד היטב את קורות החיים שלך הבא את ההמלצות שלך מימי השירות הלאומי שעשית וחשוב על היתרונות והחסרונות שלך אל מול המקצוע וכן על השאיפות שלך בתוכו. אין צורך בידע ממשי של לקיחת דמים או עירויים, את כל אלו לומדים במהלך הלימודים.
בברכה, שני
א
אסתר
ראיון קבלה למחלקת סיעוד
שלום, קיבלתי זימון לראיון אישי למחלקת סיעוד בבן גוריון, הראיון התקיים לפני שבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה. האם ידוע לכם תוך כמה זמן אמורים להחזיר תשובה? בראיון לא נאמר תוך כמה זמן נקבל תשובה..
תודה לעונים.
ש
שני יונגר
אני מניחה שעוד השבוע
שלום אסתר,
אני מניחה שתקבלי תשובה מהירה, כי תכף יוצאים לחופשות עש לתחילת שנת הלימודים שמתחילה ממש מיד לאחר תקופת החגים. אני ממליצה לך ליצור קשר עם מדור רישום, אם לא תראי שום תשובה עד יום רביעי.