רציתי לדעת מהם סיכויי הקבלה שלי ללימודי סיעוד עם תעודת בגרות 105 ופסיכומטרי 505?
ש
שני יונגר
סיכויי קבלה לסיעוד
שלום דוחה,
פסיכומטרי 505 הוא מעט נמוך מדרישות מוסדות הלימוד כציון מינימום לקבלה ללימודי סיעוד. יחד עם זאת, את תמיד יכולה לנסות ולפנות בכל זאת עם הציונים שלך ולברר שכן ציון תעודת הבגרות שלך הוא גבוה ולכן ייתכן ולחלקם תוכלי להתקבל גם על סמך פסיכומטרי נמוך. חשוב מאוד עם זאת שציון האנגלית שלך לא יהיה נמוך מידיי כי הוא ציון חשוב מאוד במהלך הלימודים המשפיע על מספר הקורסים באנגלית שתידרשי ללמוד שהם בעלות נוספת מעבר לעלות הלימודים עצמם ולכן כדאי להשקיע ולשפר פסיכומטרי טרם תחילת הלימודים או לפחות בחינת אמי"ר באמצעותה תשפרי ציון באנגלית. כדי לעשות את הבדיקה של ההתאמה למוסדות הלימוד בקלות אנא פני לאנשי השירות של האתר שיוכלו להפנות אותך ולסייע לך בברור הפרטים הדרושים לך לקבלה ללימודים מול מוסדות הלימוד עצמם. כך תדעי בוודאות מה סיכויי הקבלה שלך עוד השנה. השירות הוא בחינם.
מה סיכויי הקבלה שלי ללימודי סיעוד?
היי..אני שאלתי מה סיכוי קבלה ללימוד סיעוד ורציתי לדעת הציון האנגלית שלי בפסיכומטרי הוא 103! וציון הפסיכומטרי 505 ובגרות 105 ? אז מה? ציון האנגלית שלי בסדר ? וסיכוי הגבלה שלי יהיה יותר טוב ?
מ
מוסא
תנאי קבלה לסיעוד
איך בודקים מהם סיכויי הקבלה שלי לסיעוד?