שלום, אני בעלת תואר ראשון ומעוניינת לעשות הסבה לסיעוד. יש לי כמה שאלות 1. האם ועד כמה אחות מוסמכת יכולה להתקדם ולאן, האם גם ולתפקיד ניהולי? 2. במידה ולא, האם יש אפשרות לאחר ההסבה לעשות השלמה לתואר ראשון? מה תדירות הלימודים והאם בכלל אפשרי? 3. אשמח להכוונה.
נ
נועה סטרוז
הסבת אקדמאים לסיעוד
שלום הילה,
מסלול הסבת אקדמאים לסיעוד מתאים לכל מי שיש לו תואר ראשון (או יותר). בוגרי המסלול יכולים להשתלב במשרות שונות במוסדות שונים - בתי חולים, קופות החולים, תחנות טיפת חלב, במגזר הציבורי, בבתי סוהר, במרפאות פרטיות ועוד. במסגרת לימודי סיעוד ולאחר הלימודים אחיות ואחים רבים בוחרים להמשיך למסלולים ניהוליים בכדי להתקדם בתחום שבו הם תמיד רצו לעסוק ולהתקדם בו כמה שרק יוכלו. מוסדות הלימוד השונים המציעים לימודי הסבת אקדמאים לסיעוד הינם: בית הספר לסיעוד על שם פט מתיוס, בית הספר לסיעוד שליד המרכז הרפואי קפלן, בית הספר האקדמי לסיעוד על שם שיינבורן בית הספר לסיעוד באשקלון, בית הספר לסיעוד על שם שרמן בעפולה, בית הספר לסיעוד במרכז אסף הרופא ועוד.
אני ממליצה לך לפנות למוסדות הלימוד השונים לקבלת מידע נוסף על מערכת השעות ואפשרויות הקידום עם סיום הלימודים כל שתוכלי לבחור את מסלול הלימודים המתאים עבורך ביותר. כמו כן צירפתי עבורך מאמר המסביר על מסלול הלימודים הייחודי לאקדמאים שרוצים לעסוק בסיעוד.